27 november

Dagen då jag föddes för 19år sedan. Firade den litegrann med några favvosar! What an great night!Fick även presenter som jag ibte alls räknade med, ett superfint vinglas från carolina gynning och ett shotspel.Mitt i prick, dedär presenterna passade verkligen mig.Tusen tack. Firade även med familjen med middag på nyöppnade Labbet. Satan va gott de var!! Mysipys.








Onsdagen

Umgicks med Alice, vi catch up a little med kompis mat och prat, träning och sedan utgång då det var lill-lördag.




Tisdag

Detta är nog den första "vintern" jag tycker om. Har alltid avskytt kylan,mörkret och det gråa trista. Men nu tycker jag bara det är mysigt på nått sätt. Att mysa runt i sin vinterjacka med en rödfrusen näsa och sen lägga sig under en filt framför massa serier, ljus, lussebulle & mjölk. Ser inge fel med de.





Helgen

I helgen fick jag äntligen tävla igen!! Det var DM och jag behöll iaf guldet när det gäller damdubbel. Fiint! Därefter den traditionella dmfesten, såå himla bra och roligkväll, alla nöjda och glada. Eftersom det är 20 på liljan på lördagar och de är så fruktansvärt stränga drog jag, wille och anders till etage. Kul natt med grabbarna kan jag lova. #slir










Mys med farmor

Nog för att jag älskar farmors hemlagade mat satt detta också fint! Bjuden på cocothai blev jag och prat om allt möjligt. Den gumman❤️



+

Är lagomt nöjd med livet just nu. 
I söndags spelade jag Badminton i mitt andra hem, borlängebadmintonhall. Sedan åkte jag till syrran i Horndal och umgicks med henne och Dennis i deras nya stora fina lägenhet och sen drog vi på innebandy som horndalsgubbarna/killarna har styrt ihop, alltid lika jobbigt, men skönt! Sen myste vi till en film med chips och dipp(!!) och svenskt lösgodis, mummaa.
Måndagen tog vi en promenix sen åkte jag hem för badmintonträning. Kramkalas med alla saknade klubbkompisar. Och idag är det tisdag och jag ska uträtta lite ärenden. Men om några minuter för ligger så otroligt bra i mina sköna säng nu. Haha älske ju föfan min säng





TB när familjen va i Spanien

("When you see it" Hahahaha blekfisar👆
 
 
 

15/11

Sov ut ordentligt efter fredagens familjemiddag, alla samlade igen. Vi åt god mat, efterätt och körde spel. På lördagen drog jag ut på en springtur, träffade Mcflarr! Skrev till honom att jag var i borlänge och han dök upp vid mitt hus 10min senare. Bästa han! Blev även medbjuden till en rättvik bowling och krog med Linn. Mycket trevligt! Finadte hon.



Gymmä

Första jag gör är att dra på gymmet med mina syskon. Fint! Hur skönt va inte de, känner mig redan friskare i kroppen faktiskt även fast jag tog de lugnt.




Bara så bra

Åka i vår älskade BMW, se skog, få vinterkänsla, se sin säng,därmed slänga sig i sin säng, fräsh skön dusch, mat på bordet, mitt rum, svensk tv, internet i sängen, dricka vatten ur kranen, fullt kylskåp/skafferi, mamma & pappa, värme. Att bo hemma hos mor och far är bra jäkla underskattat, känns som jag är på ett lyxhotell fast 100%mysigare och varmare in i själen.
Uppskatta det ni har människor. Allt. Ni som känner mig, trodde ni någongång ni skulle höra mig säga att jag blir glad av att se en grå jäkla väg med skog på sidan?! Härmed har jag slutat ogillat Sverige.

Fyllt på barskåpet har jag gjort också, det gäller att buntra upp inför vintern




Tiden i funkan

Tog alltså flyget hem imorse 07.00, mellanlandning i Köpenhamn sedan är jag (ÄNTLIGEN hör&häpna) tillbaka på svenskmark efter 2,5 månad, 10 veckor. Fuengirola var ingen stad för mig, alldeles för mycket turister så man själv  kände sig som en turist och fick aldrig någon riktig tillbehörighet till någonting. Man blev förvirrad om man skulle anpassa sig till det lilla spanska som fanns eller bara fortsätta sitt liv som helsvensk, helsvensk blev de och det blev bara fel. Efter helgen då jag var i Rota bestämdes det att jag istället ska åka ner till Cadiz i jan/feb, plugga spanska i en språkskola och verkligen leva spansk. Kändes mycket roligare och lite mer det som jag alltid velat.

Men tiden i Fuengirola har lärt mig mycket. Hur bra man har det hemma, vilka som verkligen är viktiga att ha i sitt liv och mycket mer. 
Under tiden jag hade i Funkan fick jag 4 jobberbjudanden, nya bekantskaper, bättre syn på livet och tjockare mage. Jag ångrar inte mitt val att flytta ner dit men nu är jag glad att andra planer är på gång! Can't wait.








Right right now

Spänningen med att flyga själv, spänningen med att få se vilka man får sitta brevid haha. Allt är iaf fina fisken då jag fick:
1.Fönsterplats
2.gulligt gammalt lungt par brevid mig
3.fritt wifi
Fan lyx ju




Helgen i ett

festbilder i sin vanliga ordning när det varit helg. Fest både fredag och lördag,frågan är hur skjutton man orkar. Fredagen var kul, lördagen likaså. 






Lördag






TISDAG

Vaknar upp efter en kall jobbig natt eftersom det blir så rått här i lägenheterna och jag bara har en filt, inget duntäcke här int. MEN de negativa tankarna försvann när jag kommer ut från rummet och frugan säger:"sätt på dig det mysigaste du har, nu ska vi ha mys, Frukostbuffen är klar"
Hon va ledig från jobbet idag så vi slappade framför film och massa gott. Efter de drog jag till Miramar sen drog jag hem till Alida & amanda en snabbis sen drog jag å kollade på Elinas handbollsträning. Och nu ligger jag här, precis som imorse med mina mysigaste kläder och dator.




måndag

Börjar bli riktigt kyligt här i Spanien också ska ni veta, Okej kanske inte kan jämföra med Sverige men ändå. Vi trotsade ändå "kylan" och körde på strandhäng. Mycket trevligt. Vi drack lite, körde spel/lekar, lite fotboll, lite gitarrspel ifrån en trubadur samt allsång. Toppade måndagskvällen fint!
 

mi amiga

Att man saknar vännerna i Sverige är det ingen frågan om. Häromdagen gjorde Alice ett fint litet collage på bilder med henne och mig, tänkte bjuda med mig utav de, trots vissa bilder som inte borde visas för männskligenheten.
 
 
 
 
 

Lördagsnatt

När kvällen va slut för min familj smet jag ut å festade med Sandy. Det var en riktogt rolig utgång vill jag lova.





Lördagen

Till frukost fick de äta spansk frukost, är man i spanien ska man uppleva spanien också. Jag personligen älskar spanskfrulle och de gjorde de andra också. En simpel spanskfrulle är ett specielltbröd som är lite rostat, på de har man olja, marmelad, pate eller aa ost och skinka. Aldrig smör. Man får färskpressad juice och spansktkaffe. Inge märkvärdigt men ME GUSTA.

Vi drog till en stad Jerez 40min från Rota. där har de en superstor sportaffär som är jättebillig. klart familjen C Lindmark ska dit! Vi var även in på nike. Sen ville vi hem igen för att njuta av stranden.




Efter stranden var vi hembjudna till tompan och lotta, där fick vi sangria och massa tilltugg. Efter de fick på cherryprovning, och provsmaka alla de olika vinerna. Sen väntades paella.
Vi bodde på hotellet jag praktiserade på, villet är 4-5stjärningt, niice. Vi blev bjudna på fina shots utav min favortibartender/jobbkompanjor.




Fredagen förra veckan

Ungefär 3 timmar från Fuengirola ligger alltså Rota. Det var i Rota som jag gjorde min praktik(bästa tiden i mitt liv förutom studenten) det var där jag och tjejerna var i somras i 3 veckor och det var sär jag var för 2veckor sedan haha. Ni känner säker till den staden i nuläget alltså, men det är en litenliten stad som inte många känner till. Det är där jag hör hemma. 
IAF dit tog jag min familj på fredagen. Jag hade tagit kontakt med Rotas badmintonklubb så på fredagskvällen fick vi träna med dom, kul!! Efter de blev det middag och sedan utgång för mig och mina syskons del.Hallowwweeen. dock hel-svennar som mina syskon är, är de inte vana med att man drar ut vid 2-3 tiden här, så de va lagomt trötta. Huvudsaken var att de fick se och vara med om lite iaf. Hur det går till i Rota med alla soldater och spanjorer.






Torsdag

Dagarna går så fruktansvärt fort, imorgon är det fredan och hela helgen är fullspäckad av roligheter!
Det börjar bli riktigt kyligt här också, okej visst temperaturen ligger på cirka 18grader med det blir en annan kyla här, det blir rått liksom. Lagomt med de så ligger jag här i min varma morgonrock, och mina mysiga stora tofflor och är dunderförkyld. Låt oss värmas av bilder från helgen, då det var varmt och bra.
 
Jag och mina storsyskon på stranden i Fuengirola, alldeles nedanför vår lägenhet. Vattnet var inte oförskämt varmt men pappsen och Mikaela passade på att bada lite iaf. badkrukor som vi andra är standade vi lagomt till vattnet nådde vaderna. 
 
Torsdagen betod utav stranden, shopping och middag. Miramar är alltså solkustens största shoppingcenter som ligger i Fuengirola. Ett ställe där jag en dag gick från 12-halv 9 på kvällen och inte ens vara kvar. Vi var där i 1timme, fick med oss lite men sen fick det räcka för att pengarna skulle räcka till mer under denna resa.
 
Vi tog kustvägen till staden Cadiz. Lägst vägen fick vi bland annat se surfingplatser och otroliga vindkfraftverksfält. Vi var i den gamla staden i Cadiz som är den äldsta staden i europa.den är otroligt fin och mysig. Där gick vi, strosade omkring och tog en fika. Det är här jag förmodligen kommer börja min spanskaskola sen, så jag är glad att jag fick visa min familj den staden.
Därefter styrde bilen till älskade Rota. 
 
 

mmikaelacl.devote.se

Nu har mamma, pappa, Mikalea och Rebecka åkt hem till Sverige igen efter ett par riktigt bra dagar här i Spanien. Den som saknades var dock brorsan som inte kunde ta ledigt från jobbet, men jag träffar honom snart ändå så det ska bli kul. 
Vi hyrde som sagt en bil och tog oss runt bland hav och berg till lite olika städer. 
TIPS: http://mmikaelacl.devote.se/
Där står i princip allt om resa, en som är bättre att blogga än mig!
Mer från mig kommer också, men nu måste jag kila! 
 

RSS 2.0