skypat med sötfisen

har idag skypat för första gången i mitt liv, gick bra gjorde det haha.. oratade en massa med fettot i Australien haha.
där äter man tydligen npgra chipspåsar om dagen,godis och en fet paj till efterätt, ta mig dit!!! hahaha foood


trevlig fredag med vännerna

körde på en sånhär "fira in lovet" kväll. hä va findricka och trevlig sällskap med massvis med godis och chips som jag och amAnda var bra på att äta upp hihu! lite spel också, med andra ord. vilket jag och emelie SÅÅÅKLART vann på! vi är väl oskagbara allt


Smile-höst


perfekt tisdag

intar position sängläge! inga läxor, ingen träning,ingenting! så nu blir det 100% fokusering på pretty little liars, om inte john blund kommer på besök, vilket är troligt! Hejdå och Godnatt för idag


tja snyggingar


hahahahah

bjuder på denna


musik


söndag

i helgen har det varit en Elit tävling i hallen så det är där jag hållt hus hela helgen! bror och syster spelade ju och min broder lyckades väl ta hem en 3dje plats i dubbel! mycket fint. Nu sitter jag med mitt te i handen och ska snart borra ner min i sänga :-)
(gammal bild)


Soltorgsfäzt

Var väl på min första soltorgsfest igår! Tema Bokstaven S, då jag och fannie bestämde oss för att vara spioner. Kvällen var roolig, synd att det sluta lite illa för några bara haha. Lovde mig själv att ta bilder och nu tänkte jag dela med mig av några, tråkigt nog syns inte några av de andra som var där på förfesten, de måste ha gömt sig när jag tog fram phonen! OCH efter inatt kan jag konstatera att Hagafesterna är mycket roligare!
 

söndag

idag tog jag tag i lite smått & gott, strök lite kläder, körde i vår nya bil eftersom mini coopern är sååld!! wiopio. gick iaf som smort. nu är det tvi-timee. humor söndag! solsidan-helenius hörna-partaj. Go kväll


Bästa du

Att nu min bästa vän i alla dessa år är på andra sidan jordklotet tär på mig! Linn, mitt linne, eller linsen.Som har varit i Australien i 4 månader nu och det är ca 8 månader kvar tills vi får träffas igen.Hur ska detta gå? Nu när hon varit borta har jag fått så söta meddelanden och varje gång blir det blött i ögat, Usch Kom hem nu, saknar dig så mycket!!

hej fredag

hade bara idrott idag, vilket var jätte skönt. resten av dagen har väl varit södidodär helt värdelös


Tisdag

Ligger här nu i min underbara säng med en kopp tee, snart två och kollar på Pretty little liars. ååh älskar tisdagar för då slutar jag skapligt tidigt och sedan har jag ingen träning mot kvällen, så man kan bara ta det lugnt och koppla av.
 
True true..

måndag

kom hem från en kall kväll på vallen då jag försökte heja fram Brage till vinnst, men nej det gick int nå. 0-0 blev slutresultatet. innan de va jag och körde hårt med mina små badmintonkids! körde lite fys "like a boss" som jag är.nu ligger jag här och försöker få lite värme,mysmåndag


mys


sen har jag

idag har jag först städat sen pluggat klart svenskan sen styrkt pappas kläder för en härlig slant sen har jag sålt min fåtölj och nu ska jag plugga lite om ibiza! bra dag med mycket gjort!


Oct. 02, 2012

hej! har försökt laddat upp lite om vad som hänt men det har inte gått! vet inte vad problet är riktigt! nu sitter jag iaf i skolan efter alla om och men med en stressig morgon. nu vet ni :-)


RSS 2.0