253.


30/8-11

Är nu tränare för nybörjargruppen, första träningen var igår och det gick mycket bra! söta ungar :-) Därför min dag igår blev väldigt hektisk! för var i skolan till 17.00 och träningen är 17-19. så snabba puckar!
Men idag va det skapligt skönt att sluta tidigt. så nu ska jag bara vila och kanske städa lite. senare ikväll blire nog bio.


I

ska börja ta tag i bloggen med roligare bilder osv! men just nu ligger läget till såhär att jag har tappat bort min kamera laddare men jag ska försöka leta på den, men så länge får det bli webb bilder ;-)

Riksklassad och en 3dje plats på de.


helgen

hejsan! håller på att packa badmintonväskan och snart så åker jag och pappa mot horndal där vi sover i natt. och vidare i morgon mot uppsala. klockan 11 spelar jag min fösta match dock mot min vän emma. FY vad tråkigt det är! man vill ju alltid vinna men med tanke på att vi känner varann så bra, vill man ju nästan inte vinna. men vi får se hur det går helt enkelt, med tävlinggen och hela köret. blev väldigt stressigt nuu. ha en bra helg . puusss

Go hard or go home

ska snart göra mina väl. ett par riktigt viktiga val. det kommer bli tuffare än vad jag tror! men nu jävlar ska jag köra,köra hela vägen ut.
Laddar inför ett fullspäcckat läsår.

foto:corneliiaa.webblogg.se

Im lost without you


Det kommer alltid att vara ni. Kommer aldrig släppa taget om er:-)

schoool

sitter och väntar på att maten ska bli klar. är så galet hungriiig! vi fick en macka och banan i skolan. mättsamt!...
fick schemat idag och det va inte de roligaste, 8-16 nästan varje dag.Men faktiskt så bekommer det inte mig så jätte mycket. Det kommer bli bra, Dock hoppas jag att klassen kommer bli lite mer hurtig. hej


+++


one day left

kom precis hem efter en shopping tur med mamma. Bra sådär till skolan som börjar imorgon!! ser både fram emot det och inte. Det kommer bli bra för jag har valt en linje jag vet att jag vill gå. Fast linjen är ny för i år så man vet ju inte vad som händer.
ikväll ska jag träna ett pass till inför helgen då det är riksklass. 0% taggad dock...
och just nu är jag mer rastlös än vanligt. hihi

måndag

vakande runt 12 och är väldigt orolig hur jag ska orka gå upp på morgorna när skolan börjar 8. shiit.
Idag ska jag göra lite smått&gott, fixa lite saker hit och dit och hoppas verkligen att jag får träffa Ellinor,som är på hemmaplan igen.

happy pills


Lördaggg

Hola!sitter här på verandan i horndal och deppar för det tråkiga vädret. så jag tänkte att jag lika gärna kunde blogga lite. Tänkte leka byggare idag med pappa och kristoffer men att snickra hustak i detta väder är man inte så sugen på. Men vi får se hur det blir med den saken. tänkte även lägga in en bild men det gick tydligen inte från thaa mobile. har väl inge mer vettigt att säga nu så säger hejdå för ett taag

Xoxo

plaserar mig i bilen nu. Ha en bra helg allesammans!


Horndal

igår hade jag fullt upp,lika som idag! För drar mot stugan för massa mys.Det blir Kräftskriva/räkfrossa och nått jag tycker är mycket mysigt är när vi följer med en släkting ut på sjön på kräftfiske. Men vi får se hur det blir med de denna helg. springskorna får följa med också:)

Torsdag

sitter här i köket och ska snart baka men louise och linn. Hej

Hej det va länge sen nu


Allt blir så mycket roligare om du bjuder på dig själv


me and my fatherooo.  De vi försökte med på den här bilden va att puscha ut magen. Pappa hade lätt att göra de men inte jag. haha gillar hans kula till mage ;)

Några bilder



När vi väl var där körde vi en massa olika sporter, det va fotboll on the beach, vollyboll ,pingis, pil, vattenrugby osv.. vi fick vår motion allt.
Det är väl ungefär samma bilder som finns på facebook. väldigt tråkigt och liksidigt jo jag vet! Men idag ska jag ge er en massa extra grejs för det har varit en mycket bra dag idag. så nu ska vi hurra.

världens godaste drink-Lambada



hola amigos

måste säga att jag blivit riktigt grym på spanska! :D haha.
Har 950 bilder exakt sen mallorca. (bilder från 3 kameror) så jag ska börja ta tag i dom ikväll tänkte jag. har ändå blivit förkyld så finns inte så mycket annat att göra. Bilder kommer bitches bilder kommer!

finally I know what I want. I want a long way from here


tjiekie tjiekie

Första seedad i riksklass kvalet, jag som tänkte sluta.haha vilken press jag fick nu då.


Malliis

Hemma från det underbara stället. Det suger här i sverige och speciellt här i Borlänge. nothing to do och det är kallt och hösten närmar sig.VILL BARA TILLBAKS!
världens bästa Nando.
Fotboll på stranden.steek och drygt som fan

Mallorca

Nu börjar jag väl bli någorlunda klar med packningen. Dock känns det som jag kommer glömma massa saker,så nu vill jag bara iväg och sluta tänka på packningen. Det viktigaste är ju pass,biljetter och bikini och det är ju ipackat:-) oj,som ni kanske vet eller inte vet så åker jag till MALLORCA på fredag.(Helt underbart.) Men åker redan imorgon för att bo på arlandas hotell övernatten.
men gör säkert nått inlägg imorgon om inte så får ni ha det så bra!


Horndal-x2


Horndal

snart åker jag iväg igen somsagt. sol och bad sol och bad. hejdåå


RSS 2.0