trying to get insperation.

katastrof på provet idag, black out kallas det! Nu ska jag dra på träning.
som sagt, Bloggen kommer bli gladare inom en snar framtid hoppas jag!


hello you


så borde gaderoben se ut i vinter

Nu ligger jag nerburrad i min säng igen som jag velat enda sen jag tvingade mig ur den imorse. vill sätta på en film meeen logiböckerna väntar så sött brevid mig så jag måste ju bara spendera lite tid med dom.

16 hela år!!


ÄNTLIGEN:-)

lördag

ligger hemhos ellinor denna lördagskväll och tittar på trassel. ellinor sover och jag sitter som fastklistrad framför tvn. soft kväll :-)

HAHAHAHAHAH


chocken och sedan skrattet jag får när jag ser mina fina ben! saftiga blåmärken♥

untz

Igår va det en trevlig och mycket rolig kalasfest för lilla mig som fyller 16år imorgon!! Kvällen tog slut lite tidigare än tänkt tror jag, men jag vet att jag hade så jäkla kul med mina tjejer. Fan va bra ni är! sen får vi ju inte glömma pojkarna som också va med på ett hörn. :-)


Thursday

En torsdag som inte sett ut som alla andra torsdagar, nej utan en torsdag med tid och lugnt och ro. tillochmed en vända på kupolen hann jag med. inte för att jag gjorde speciellt mycket där men för omväxlingens skull va det bra skönt! en behövlig vilodag utan träning gör att jag kan köra extra hårt imorgon- Jag gillar det!


.

I need that one hour hug you promised me.


Onsdag

Idag är jag på bra humör vilket är konstigt efter en onsdag i skolan så nått måste vara fel. Fast jag är glad finns ingen tid för kameran, måste plugga till ett prov som är imorgon sen ska jag kila på träning. så jag gör det här inlägget i all hast. Puss
Bjuder på två glada sommarbilder.

mm


tisdag

Kom hem frän kupolen för en stund sen där jag köpte ett spetslinne. och nu ska jag sätta mig ner med turismens historia och få in de i huvudet på nått sätt!


som det ska vara

Efter en måndags-träning med Klas har man blåmärken på både knänen och armbågarna. kroppen mår bra nu! dags för kvällsfika tillsammans med CSI.

+++

Angående lilla bloggen min så ska jag skärpa mig. Med fler roliga bilder och inte bara mobilbilder! Som sagt jag ska ta tag i det men när, Det visar sig!
Nu dunkar jag Veronica maggio, som var ett tag sen och inväntar skolan. Och idag är det måndag vilket betyder fullt upp, skola,vara tränare och träna. Kommer hem 9 ikväll. Härligt.


im not running from you

Spenderade min gårdag på wayne´s coffee med caroline! länge sen vi sågs så vi hade en massa att prata om. vidare mot kvällen va det maskeradfest i hönsarvet. me and the girls were typ hemliga agenter. coola som få, haha jag hatar maskerad.. men kvällen va mycket livful och trevlig!


kvällen

Eftet många om & men befann jag mig hos alice denna kväll med trevliga själar! Och Just nu ligger jag i min underbara säng och njuter av att jag får sova hur länge jag vill imorgon! Time for some beautysleep. Vi hörs, Godnatt!

15.56

Nu ska jag bege mig ut på en cyklingtur, kul i den här halkan. Men måste man så måste man!


FREDAG


godnatt

Breaking dawn igår var mer än bra!! Har precis gått egenom de sista till matteprovet som är imorgon, usch känns inge bra. matte hit och matte dit...hemskt när man inte tål läraren heller. Nu ska jag sova,bloggar mer imorgon. puss

if you're a bird, im a bird


Onsdag

Godmorgon mina solstrålar!  Onsdag kan jag säga med en tung suck, dagens schema är like a hell, Lång dag med små 5minuters raster och tusen lektioner.. Men jag glädjer mig att jag ska på bio ikväll-The twilight saga Breaking Dawn!!!

Detta gör vi på lektionerna


Elina, jag och Linn sitter och dräglar här! Känns som skolmaten kommer bli en besvikelse.

take me away nowww


in school

Befinner mig just nu i C103 med Linn och klassen. Är trött idag efter en "pain in the ass" jobbig träning igårkväll, Så därför ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt idag när jag kommer hem. Sätter pungt här innan jag börjar skriva ännu mer ointressanta saker.


did you se us in the newspaper?


Roligt att vara tillbaka igen, dock såg man ju ut som en svullen apa eftersom jag precis spelat dubbelfinalen och förlorat..

söndagskväll

Ligger här och tittar på finalen av true talent med inte allt för glatt humör.. men nått som glädjer mig är min chipspåse och att pan am är snart. hej.

Farsdag


Farsdag idag kommer firas med en finmiddag, innan de kommer nog min söndag se ganska slapp ut eller kanske drar en svängt till kupolen eller drar ut och springer lite. har även plugg jag måste göra.
bra kanon nu vet ni :-D


säg hej till en glad och hurtig tjej

DM arrangerades igår och jag kammade hem 1guld, 1 silver. Helt ok! Vidare mot kvällen va det klubbfest och jag säger som klas, Badmintonfolket vet hur man festar! det va mycket trevligt om jag ska dra en snabb slutsats.


mikaela.. jag vill ha


Det vattnas i munnen på mig! alltså chipsen i mallorca är de godaste chipsen som finns!!!


Fredag

Älskade fredag! Va menat att jag skulle på leksandsmatch till kvällen men den blev inställd för min del. Ingen jätte stor förlust känner jag, men det hade varit kul. Är ju DM imorgon så jag lika gärna vila upp mig lite till de.
Nu är jag jätte hungrig som vanligt även fast jag proppa i mig nått nyss. Brb- kylskåpet.


kind of


Outfit.-i love people who can make me laugh, when i dont even wont to smile.


Från cecilia & elina till mig till er


Onsdag- Destroy what destroys you.

Onsdagar är vardagens västa skoldag, nästan inga raster och klockan måste ticka till 16.00 innan jag får gå hem. Men slutkörda som klassen var idag fick vi gå hem halv. sköönt! hade inte orkat annars. Nu ska jag samla ork till träningen ikväll, coach Klas sa ju att det skulle bli hård tränig den här veckan.

Saknar dig min fina ellinor.


Good to be home


Tisdag novembermånad

hello! ska snart sätta mig och göra klart historiauppgiften, men måste sammla lite motivation till det först. vilket kan ta sin lilla tid. Annars är allt frid och fröjd bara att jag har fått ont i halsen, hmm jag som trodde min förkylning var över. Min tisdag kommer bestå utav de som de alltid gör, nämligen vila och Desperate housewives!!

gammal goding!

childhood is like being drunk, everyone remebers what you did, except you.


Tors,fre,lör

kör enda från början
Torsdag var jag på skönhetshuset och fick ljuvlig massage! umgicks med Louise och Badminton från ca klockan 16-21 hann jag också med.
Fredag var det shopping i västerås, mysig stad!
Lördag var det seriespel i stockholm som gick helt ok för min del.
blev en kort sammanfattning men det är väl allt som behövs känner jag :)


MOT SÅGMYRA


Far mot sågmyra med cornelia,mikan och dennis. uppdaterar mer om mitt liv sen.

Ställ inte så stora krav på omgivningen så slipper du bli besviken


Sugen


Väldigt sugen på att tatuera denna tatuering i nacken eller nånanna fin stans på kroppen. Dock känner jag att det har blivit alldeles för vanligt med tatueringar, man typ tatuerar sig för statusens skull, patetiskt..
Nej ska man tatuera nånting så ska det bara nått som betyder nånting! enligt mig iaf.
Nu gäller det ju bara att få godkännt av mamma & pappa men det ska nog inte vara något problem:)


some highlights from the day

Mitt humör är verkligen bättre nu än va det va för en stund sen! Va mig iväg och köpte jordgubbar och så ska jag smälta chocklad till kvällen, muummmms! Sen när jag hoppar in i bilen slänger pappa en 500lapp på mig och säger att jag får den sådär huxflux (happyface) !! sen skickar louise skönaste smset, haha dog..  så nu är mitt humör lite bättre. Nu ska jag förbereda för myskväll, forever alone♥


Promenix


Dör

Slänger bort hela dagen med att bara ligga i sängen. Dator,tv och mobilen är mina närmaste vänner idag. Funderar på att dra ut och springa också, rensa alla tankar och få ur mig all rastlöshet, inten tokig idé faktiskt.

RSS 2.0