Hola

Dagarna rusar förbi. Snart kommer min familj hit så jag har fixat och donat mycket med de. Vi kommer hyra bil och åka runt till lite olika ställen. Kommer bli super kul. Ännu en helg har passerat, vi har umgåtts med Alida,Amanda,krishan och jacob mycket. I lördags var vi in till Malaga på nå halloweenfest, ojoj va slirigt det blev, men en riktigt lyckadkväll med en fin förfest värt å nämna. Vad jag va utklädd till är ett stort frågetecken, hade lite kul med färgerna helt enkelt när klartänkandeg hade börjat försvinna.







Söndag

På morgonen skulle eleverna träffa ett par Svenska mammor som bosatt sitt liv i Spanien så jag hängde på. Tillsammans med kaffe fick man inspiration och mer kontakt mer dom. Träffade några av ddom bär jag var här i mars, och ena mamman är insatt i Rotas badmintonklubb som jag provtränade med förut, de ville att jag skulle komma tbx och spela, vilket var roligt att höra hihi.
Efter de ännu en drink i solnedgången och sedan bomban med Sandy och David.



Lördag

Det blev strandhäng med Sandy & Kelly, underbart väder ,sedan mendans alla andra gjorde annat drog jag ner till strandbaren för att se solnedgången med en drink, hiur mysigt var inte de, trevlig personal, mysmusik och en otrolig utsikt. Sen blev det middag med lottan och tompan ute på restuarange där vi såg ett par stiliga pojkar,  och på natten blev det utgång igen. 










Fredagen

Okej hur ska jag summera denna resa det är frågan. 
Efter 6h buss genom berg och utmot havet kom jag fram till Rota. helt annan stekande sol blev jag bemött av. Mötte upp tompan,lotta och elever från borlänge som har din praktik här.

 Efter de drog jag, lotta och tompan till en strandbar där vi åt tapas, fyfan va underbar denna strand är btw. just den dagen var det många amerikaner och det var två som fick upp ögonen för mig och bjöd hela gänget på godricka, charmigt! Pratade med dom en stund och de skulle tyvärr åka tbx till amerika på lördagsmorgonen. Men det va trevligt så länge de vara.

Senare på kvällen mötte jag upp Eleverna och drog med dom ut på den vanliga barrundan, träffade Sandy,Borja, mister badass, och alla andra vänner man har här, ååh:D 








Rota

Jag älskar Rota, det är så mysigt här och denna känsla går inte att få någon annanstans skulle jag tro. Har haft mycket för mig för att ens ha tid att blogga. 
Idag startade jag iaf dagen på bästa sätt, god frulle vid stranden.



Blandat

Har lite motgångar i vardagen nu, bland annat att jag tappat mitt bankkort, visst det löser sig då mamma & pappa skickar pengar till elina och hon tar ut, MEN nu har hennes kort blivit spärrat. Har inte mycket pengar löst och paniken steg! Men allt ordnar sig nog.

Nu är jag påväg till Rota, sjukt! Det blev en ensamtrip denna helg men fler kommer ddt bli då elina blir med! Bussen har wifi, helt otroligt! Och det är en sjuk utsikt. Just nu är vi högt uppe på ett berg och åker. Jag kommer även få se lite av sevilla då jag måste byta buss där. Är lite orolig om jag kommer hitta rätt buss osv, spanien ör inte det lättaste.. 





Tisdag

Älskar grannstaden där jag spelar badminton, Benalmaderna, så himla fint där! Kollar man närmare och närmare på allt så har de verkligen tänkt till när de byggt! Detaljer.
Tränade idag, det var roligt! Var två nya tjejer där som var i min ålder så jag fick lite mer kontakt med själva klubben.skönt. 23.00 Nu är jag påväg hem med min special gjoda smoothie med endast ananas, mango och passionfrukt mösas i en enda god soppa, ser inte sp god ut med, me gusta



Lördag











Benalmaderna

Lördagen var jag till benalmaderna, min badmintonklubb spelade närmligen serien, väldigt roligt att se och spanjorer kan verkligen det där med stämning!








Fredag


Trevligkväll med tjejerna som började med pizza & ballehäng, vidare mot ferian 

Feria

Spanskdans, spanskamänniskor, spanskmat, mycket trevligt helt enkelt.





Ny väg/Feriaveckan

Jag och elina har slutat vårt jobb som telefonförsäljare, valde en annan väg nu, nämligen plugga spanska. Vi hade vår första lektion idag, vilket var kul. Vi har även fått erbjudan att jobba i helgen som inkastare åt ett uteställe. Dock har jag blivit sjuk.. Tråkigt nu när det är feriavecka och sen hade jag verkligen sett fram emot att träna idag..Feria veckan är iaf ungefär som en marknad fast full med dans,alkohol, karuseller, människor, flamenco, flamenco igen osv. Väldigt stort här iaf. De flesta kvinnliga spaniorer är uppklädda i deras flamencoklänningar och är superfixade. Kort kommer förhoppningsvis. 






Helgen

Mycket har hänt de senaste dagarna, ska förklara för er när vi har mer tid. Men i helgen va vi iaf ut både fredag och lördag. Fredagen blev springtur bla till slottet, lite middag ute på ett nytt favvoställe helt klart, älskade personalen och maten där. Och under lördagen hann vi även med springtur, strandhäng och se en handbollsmatch sen träffade vi upp ett par pinglor och hade en super go helg! 








Onsdag

Träffade upp lite människor,tog en drink och hade det trevligt




Fina











Ett par guldklimpar i Sverige tankarna faller på väldigt ofta. Saknar dem, det gör jag

RSS 2.0