Fint

Har haft ett par underbara dagar på landet med mina finaa vänner! Vi var kockar och bagare för en dag och åt så mycket att magen näst intill sprängdes. Sedan har vi varit ut och snyggåkt på runn och all dess sjöar! Det var ju fin väder så vi passade på att steka ordentligt och jag lyckades t.o.m med årets första dopp. Ljuvligt! Dock fick både kameran och mobilen stanna hemma den dagen, men dessa bilder var de jag lyckades skrapa ihop!

i love it- icona pop


Måndag

Börjar komma in i 'dator-livet' igen, men det är baara pga vädret utanför mitt fönster och att jag håller på att ladda hem en serie så datorn måste vara på!
Today. idag har jag varit hos frissan och frisknat upp mitt hår lite, jag blev mycket nöjd över förväntan. Sedan har jag för första gången i mitt liv klippt gräset och även sista. så nu är gräsmattan lite ojämn men hoppas mamma och pappa inte märker något. ;-). varför de va sista är för att jag är gräsallergiker, så nu mår man ju...

hjärta


Man får göra det bästa av situationen 'svensk sommar'

Regniga sverige, eller rättare sagt regninga dalarna. Man får göra det bästa va situationen och jag tycker personligen att jag lyckades få till en perfektion. Spotify,smoothi och hemma solarium i världens allra skönaste säng. Bekvämligheter ska det vara! Glad sommar :D

Peace & love

Nu är den fina festivalen över och staden dör ut igen. Men man ska tänka bort allt negativt och göra det bästa av situationen. Det har känns skönt att man har kommit in i de vanliga rutinerna igen och nya fina planer smids i mitt huvud. Och snart sitter det fint med lite resor här och där. Im such a great photographer!!Just look at the picture on ugglan! Do i have to say any more?, dont think so dude. bye.

HOHOOHOHOIIH

JAG DÖR NÄSTAN PÅ RIKTIGT. GLADAST I VÄRLDEN. NI FÅR VETA SEEEEEEN! :D

RSS 2.0