it's the little things that makes life big

Det mesta i mitt alldagliga liv går som en dans på rosor! Känner att det går bra nu. Förädringar har hänt och fler kommer ske. Och nu är bloggen färdifixad och klar så vitt jag vet. Vet inte hur mycket tid jag kommer lägga ner på bloggen men det visar sig. Vi hörs av :)


something is wrong

Det är nå fel på min blogg men jag väntar på hjälp! snaart så körs det igång igen.


im alive

om ni inte fattat det tog jag ett litet break med bloggen! ska fixa med designen om en snar framtid sen drar jag förmodligen igång iden! ha det så bra

söndag-alice place

helt spontant ligger jag nu i alice säng och väntar på att hon ska vakna! det blev en riktig tjejkväll igår/inatt med mycket skratt. vi började som sagt med ett gott käk på kompis, vidare hem drog vi på oss maskarna och gjorde ordning det goda!


14.55

dra mig mot kupolen för att möta upp alice och lite go käk!

Rocky balboa vilken kille


Ni som inte har sätt filmerna "ROCKY" måste se dom! Man blir så sjukt taggad när man ser hur hårt han tränar. Och conversen fascinerar!

6 januari

Igår va vi hem och firade farmor! cozy. Och gud va jag vräkte i mig onyttiga mumsfillebabba saker, men rätta takter där! Tydligen hockey på tvn inatt men det behöver man ju inte se på tvskärmen, räcker med att logga in på facebook så vet du exakt hur det gått! Idag var mamma,pappa och jag till Horndal och checka läget lite, blev en snabbvesit och sen stannade vi och åt fetaste maten på lappens i hedemora. now u know.


nyår 2011 2










nyår 2011 1



Onsdag

Vaknade halv ett idag och efter de har dagen bara rullat förbi. Tror jag börjar bli sjuk igen, för har haft ont i halsen i två dagar nu och idag har jag även lite ont i huvudet och känner mig hängig. Ska snart ner till hallen och berätta de, för det lutar ju imot att jag inte kan följa med på serien som är i helgen. trök.
Buhu sakanr sommaren.

tISDAG

Sitter nu mätt och belåten efter en burgare från max! Dagen spendera jag med ida,simon och magnus. allmänt trevligt som vanligt. Bilderna sen nyår ska jag fixa upp på bloggen inom en snar framtid! Men nu ska jag see paradise hotel!!

20.54

Precis hemkommen från träningen. Fyfan va dåligt det gick! har inte spelat på 2 nästan 3 veckor och det märktes ju. Suget var ju inte heller så stort så funderar på att sluta med badminton, men alla vet ju att de inte kommer ske, men är fan bra sugen.. aja nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig en rejäl kvällsfika!

outfit


Måndag


Tog oss en vända till kupolen, där jag köpte örhängen och en bh, samtidigt som mikaela köpte slalom kläder.. ja hon har tydligen gått och bilvit en sån tjej. Vi tog oss även en god fika på waynes coffee, där man blev populär så han öste på med grädde :-) klagar inte!

4


I väntan på systemkamera-bilder får ni unna er med dehär kompost bilderna:-)
alla från nyår


1 januari

och så slog tröttheten till! Bilder osv kommer när jag orkar.

RSS 2.0