Alltså jaaa

Har hittat paradise hotell norge, så jävla grymt! okej program 1/41 ses aldrig mer igen dagsljus!!!!!


fredagskväll

blev en vända på gymmet denna fredagskväll och nu ska vi kika på 3D film! hoppas nu filmen är bra


Dec. 28, 2012

Drar med min pappa på shoppingrubdor nu! ska utnyttja lite pressentkort och pengar som jag fick i jul! Chäffisen för hela dagen blir jag!!


västerås

Det blev en heldag i västerås med mina pinglor! mycket trevligt! Vi shoppade lite å så dock blev det inte då mycket i bagaget hem. Efter en lång dag traskandes så bestämde jag mig för att pka och träna, varför jag gjorde de vet jag inte. helt död.


edventure is out there


3 till från igår


juldagen

jätte trevlig juldag! började med fin middag på Broken dreams med cissi,amanda,fannie,sofia och jonatan! Vidare där drog jag och fannie och träffade andra härliga människor. sen drog vi till det första gänget igen till nån spårad fest haha! Tog jätte lite och tråkiga bilder:-(

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2741735/images/2012/pic_50dae1bee087c35c804b90ed.jpg" class="image">


jamen God jul då


fjärde advent

Nuså nu är det julstämning i hela huset, granen är klädd, packeten inslagna och det luktar julskinka i hela huset! ååå längtar så mycket efter maten. Tror nog de är höjdpunkten på dagen haha. Vadå packet? näää maat! ;) Nu funderar jag på om jag ska ta ett pass på gymnet eller hemma. Ett pass med "heliga natt" i bakgrunden, vilken taggning!!
här är 2 underverk jag lyckades med. för-en-gångs-skull


Dec. 21, 2012

Börjar kvällen med lite guitarhero! int går det nå bra för mig men lika gla för de är jag


Nu är jag nöjd

Bra mönster vi har fått, så det ska va, BMW!!!!me likielikie. nyast i familjen är bilen högst upp som är Kristiffers :) fräscht

 

 


upppååivääg

Hejhallooooo! Skönt med lov äntligen osv, firade in det med en sovmorgon till 1. sen har jag julstädat mitt rum lite och nu iväg till gymmä!


He is in miami bitch!

Blondisen är i USA och jag är sådär rätt lagomt avis!!


Dec. 18, 2012

har fullt upp med allt från himmel och jord. Helt dagvild är jag också eftersom jag hela dagen har trott det varit torsdag idag. Aja har inget att dela med mig av. här får ni en bild


home

Hemma nu efter en rolig helg i sandviken, trött på att vara här i borlänge så vill bara packa min väska och dra nånstans fort igen! Jag hade iaf roligt och mysigt där borta med min vän!


Dec. 15, 2012

tillägnar helgen i Sandviken hos emma! igår var det nå stort lusdebandy här med mycket folk från hela distriktet, riktigt kul faktiskt! nu ska vi till ica och köpa göttansgrejer


Plugg

kör lite av sista spurten när fet gäller plugget! Är inne på min andra "uppsats" när dagen! häää bara rullar på för fullt. Äääntilg är hjärnan lite på G!! den här dagen har jag väntat länge på ska ni veta


borlänges lucia 2012

Märta blev lucia! Stort grattis till henne!!!
wiiowiiowiio


Victoria's secret fashion show 2012

åå har nyss drömt mig bort lite genom att tittat på vs fashion show 2012!! tänk å leva det drömlivet alltså!! Alla tjejerna är så fina och glada. Här kan ni se:

Glittrit

Bh och trosorna blev även ett "måste ha" för mig! Love it! däremot är jag lite emot push up:en... Men vad gör de då? Glittrar om hela kroppen gör jag också!

Today


lördag

hej! blogg.se appen fungerar inte så förlåt för dålig uppdatering men inte mitt fel!!

Torsdag

kämpade mig hem vandrandes bland snöflingorna och nu ör jag äntligen hemma. Lite varm chocklad och julkalendern sitter som pricken över i:et denna härliga vinter dag.
Har snart ett par jätte härliga nyheter som jag mer än gärna vill dela med mig av men vi tar et när allt är helt klart!!! cant wait!

Dec. 05, 2012

idag är jag hemma från skolan, inte så konstigt eftersom jag stod ute i -20 kyla en hel dag i söndags. här får ni lite härliga bilder


RSS 2.0