new stuff


Right now

Fransk manikyr mina damer och herrar blir det på mina naglar ikväll. Har en känsla av att de har kommer bli en riktigt grym nyårsafton!
Igår spendra jag halv dagen på gymmet och sedan blev det födelsedagsfirade för asse! Kuul! så tänkte ta ikapp lite bloggning idag.


American flag



DAgen

Dagen i Västerås var lyckad och fick med mig hem bra nya kläder till gaderoben! Nu är klockan 22.32 och jag kom precis hem från en rolig kväll med Ida,mange och simon. Det blev biljardspel i simons källare vilket innebär att ida och jag åkt hem med många vinster i bagaget.

torsdag

Ett möte igår var välbehövligt och nu längtar jag mer än nånsin till nyår!! Men nu sitter jag i bilen påväg till Västerås för lite shopping. Eller väldigt mycket shopping och ska även njuta i mig IKEA mat, kan vara det bästa med den här trippen;)

say hallo to my new friend


14.07

Påväg till nån struttsfarm med familjen. hehe yeah!! Det bjuds tydligen på nå struttsglass som vi ska smaka på osv osv.

nyårsförändring


Håret är avskuret och urtunnat som skjutton. Det fick bli min nyårsgrej. skönt är det och är super nöjd!


+


i will be rising from the ground, like a skyscraper.


tisdag

Har nyss spenderat nån timme på gymmet. Så nu känner jag mig fit for fight igen;-)  Meningen att jag skulle dra på kupolen ännu en gång, men mikkan dissa mig så har ingen aning vad dagen erbjuder.


nice stuff


weheartit.com


Måndag

Var på kupolen idag med louise, vi hade trevligt och roligt som vanligt. Fick med mig en underbar blus av nått slag från "Sister". Det var kärlek vid första ögonkastet kan jag säga er! i love that store :)
Se vad som händer denna kväll, antingen en filmkväll som vanligt eller så drar jag ut på nått. jag är ju back on track när det gäller den saken nu.


plättiiis


Jag och syster drog iväg en sväng till plättbacken och åkte lite snowboard. Nångång måste ju bli den första att stå på en bräda. Och det gick väl hyfsat men låg mest på marken men det var jag inte den enda som gjorde ;-)

Fint

Hade en mycket mysig julafton igår och klapparna är jag super nöjd med! God jul i efterskott om man kan säga så kära läsare.


mmtja

Grannen mittemot hade inbrott i bilen igår på ljusa dan, pappa berättade de för mig idag och det va tydligen en gammal hederlig tjuv med kofot och grejen.Och nu sitter jag här själv i mitt hus och är lagomt spänd och rädd. Krigaren själv har laddat upp med vapen brevid sig.


Paketinslagning

2 paket klara och är redan uttråkad och arg. Jag har absolut ingen talang i dedär med paketinslagning.. Mina paket slås inte in med kärlek snarare tvärtom. Våld♥

and im back on track


efter alldeles för många om&men får jag äntligen dregla framför damon igen♥


++


Torsdag

Nästan frisk idag, så fick fram lite julkänlsa genom att klägranen och lyssna på lite julmusik. Orkade även med att städa mitt rum lite,välbehövligt! Har också börjat följa paradise hotel norge. Om vi sumerar ihop de har jag hunnit med mycket idag :) its good to almost be back.

things fall apart so that other things can fall together


finns dessa?


om dessa finns är det mig ni kommer se i en sådanhär.


onsdag

Min dag igår var inte rolig. väldigt hög feber och kunde nästan inte göra nånting, orkade knappt vända mig i sängen. Men idag mår jag betydligt mycket bättre, thank god! Dock inte inte i närheten till kry. Och det jobbiga med det hela är att alla har lov nu, och en fin fika eller middag eller bara en hemmakväll med mina fina vänner skulle sitta bra.


tisdag

Det har gått en och en halv dag och jag år redan riktigt less på dehär. Gör mig frisk nu!!!!

Måndag

kände redan igår kväll när jag skulle sova att en förkylning var påväg. Rätt och riktigt vakande jag upp med halsont och snuva. ju mer morgon gick desto mer hänging blev jag och valde att stanna hemma från skolan. Klokt val av mig. Kände mig kryare mot eftermiddagen och betämde mig för att ta ett jullovs adjö till mina små sötisar i minigruppen. Inte lika klokt val av mig.

Fina tjejer


just because im losing doesn't mean im lost


Lördagskväll

Home sweet home! nu är jag hemma igen! Riktigt beviken på min match idag. bklswj! Iaf så håller jag på att ladda en film som jag ska mysa ner mig med ikväll. skönt att vara på hemmaplan i sängen igen. haha


full fart

Hemma från tällberg 16.00 avresa till hudik 17.30. Och imorgon är det dags för seriespel med ett gäng goa gubbar.

Friday

Hagafesten igår va riktigt kul! Dock drog jag hem lite tidigare för det var ju inte så kul att spy i handfatet på flamingo. haha :) vidare mot i morse då jag blev väckt 09.30 och bussen mot tällberg med klassen gick 09.45. men folket jag hann!! med gårdagens smink och okammat hår satt jag sedan där på bussen. I tällberg var vi på studiebesök på olika hotell. mm det va trevligt och jag mådde bra.


Ni kör vi hagafesten!


salig blandning


Tisdag

God dagens. Kom precis hem från några timmar på kupolen där jag handlade lite julklappar. Nu ska jag installera nån jäkla grej så jag kan se det efterlängtade Vampiare diaries, och jag är beredd på att hålla med de som tjata på mig, Vampiare diaries rekomenderas att se! Damon, finns fan ingen hetare♥

måndag

Känner att det är anledningen varför jag kommer försent varje dag till skolan . har verkligen ingen lust med nånting idag. skola, vara tränare och träna, nej fy! ta mig härifrån!!

New in



LÖÖÖÖrdag

har inte gått att ladda upp bilder, så nu får ni alla på en och samma gång. Mobilbilder är det jag bjuder på. Dagen har bestått av en tur till valbo för shopping och ikea, vidare mot kvällen blev det lucia och en fin middag på coco thai med mina fina vänner.

 




Efterrätt alá isabella


Friday

Hemkommen från att ha varit och titta på vem som blev borlänges lucia, och höll tumarna för min fina vän Sofia. Dock gick det inte vägen för henne men hon va grym ändå!! Nu ligger jag framför Tvn och väntar på att idol ska börja.

Candle_large


bueno


its your own FAULT


Torsdag

Sitter på sista lektionen och har nyss varit och haft klädsimning med idrotten. Även en titt från 5an i maserhallen gjorde så jag nästan svimmade, vilket gjorde astt jag tog raska steg ner ige. Efter skolan ska jag till en kyropraktor igen för 3:dje gången på det här året.

onsdag

Lilla jag blev faktiskt glad när jag klev upp imorse och fick se snön. fast för nån vecka sen va jag hur glad som helst att det inte kommit en enda liten snöflinga ner på marken. Men kom på mig själv att en vinter och jul utan snö är lite smått värdelöst. Nu ska jag stoppa i nått i magen och titta på Grey‘s.

en skatt är aldrig lätt att hitta


NEW


jag skulle kalla det skådespeleri



14.34

Har försökt varit hurtig och fixat mig och dra till kupolen men när jag knappt kan gå riktigt i huset pga av all träningsvärk ger jag nu upp och lägger mig och tittar på film istället. i min rosa mysis.


Söndag 4/12

Tog mig en skön sovmorgon eftersom det är söndag och att jag inte har några planer för dagen. Igår vann jag båda matcherna i min pool därmed gick jag vidare till 8-dels final men förlorade mot en grym tjej. Men det var en roligt match iaf i andra set då jag hänge med i spelet. i dubbeln förlorade jag och anna en 3setare. tråkigt men det var ändå riktigt kul. jag gjorde en bra prestation om man summerar ihop de :)


im out

Nu sitter jag på en pizzeria mitt ute i ödemarken, nästan så man är rädd att bli rädd för att bli mördad av dom som jobbar här. Fast denna pizzeria har ett rykte om sig att göra bland sveriges godaste pizzor, jag själv som startat de ryktet! så sant så sant! Är nöjd med mitt spel idag också, dock åkte jag ut så det är därför vi håller till här ute på ödemarken som sagt. återkommer sen. brb- vräkta i mig pizzan.

@ the hotell

Riktigt stiligt hotell vi ska sova på! Och som jag sa iförra inlägget ligger Arlanda intill så det flyger en massa flygplan utanför och med vårt stora fönster ut mot omvärlden så suger det mer än förut att dra här ifrån, för är så galet arg just nu. Men här får ni ett fejkat leende. vi kan ju lådsas att allt är ok iaf? :)

@stockholmo

Arlanda är nära! Känner för att smita iväg och hoppa på ett flyg och dra iväg till nå varmt ställe. ooh ja, tanken lockar!!

Competition

idag ska jag åka iväg till Stockholm för lite tävling! blir nog där över helgen det beror alldeles på hur det går. Men skapligt taggad som jag är ska jag se till så vi kommer hem på söndag. ha det bra!



vampyrer hit och vampyrer dit

Någon har tvingat mig, någon har tjatat på mig, och någon är helt förälskad i serien, Så nu har jag börjat. Har inte bestämt mig än om jag håller med dom... Time for:

Pleace

Vill även tilllägga att snyggingen där nedan (hello you inlägget) INTE är Eric saade. Herregud nu får ni ta och skärpa er! Därför får ni en till bild på honom här :)

Ser de ut som eric saade kanske? Nej, jag förstod väl de!!:D


Torsdag

Försökte mig på lite nya bilder idag,men inte rätt dag eller rätt kläder. Har nämligen idrottkläder på mig. Därför bjuder jag på två kvalitebara bilder sen fredagskvällen. hej&ho.

RSS 2.0