Hej

Som ni märkt har jag inte lagt ner så mycket enerigi på bloggen den senaste tiden. Har faktiskt inte lagt ner så mycket energi på datorn i stort sätt alls. Så jäkla skönt! idag är det ju sista april, så det blir lite all in ikväll faktiskt. Ska fixa lite med plugget sen lägga ner lite tid på mig själv och sen ska jag höra med mikkan om vi ska luncha. vi hörs väl av nångång. hih ha det så så bra och ta det lugnt ikväll :-D

Bikini


OSV


i want my voice back

Finns så mycket jag vill göra just nu med livet! shit får panik att jag bara sitter hemma i borlänge på ruta ett. Först och främst ska jag bli frisk från denna envisa förkylning som kom efter fredagen. inte så konstigt eftersom jag va ute på en vandringstur med en lättblus och halv skinnjacka i nästan vinterkyla. Cold.
En vilja jag har nu som är att träna!!! vet inte vad som flygit i mig men när jag blir frisk ska jag fan träna sönder.

Ska försöka dra mig till praktiken imorgon också. Börja leva igen alltså.
 

Fredag

Från att ha all tid i världen till att inte ha tid för att se revange, kan säga att då är det illa. Fullt upp idag med, fixa och trixa lite med alice, synkoll och fix och trix osv osv. haha precis.. Party tonight. Går all in.

Jag dör så tråkigt

Visst det är skönt med lov, men kan bli jäkligt långtråkigt ibland! De flesta är upptagna och jag sitter framför datorn hela dagen med hopp om att det ska hända nånting. men nej. men glad är jag ändå att det är lov.

Glada. 2år sen.


fredag- feeling good


Blir så matt!!!!!

Förklarar när jag har en sämre dag. Detta ska inte förstöra min braiga dag.


SKärtorsdag

Gjorde mina sista timmar i receptionen, idag va det inte mycket att göra så det va tråkigt. hehe. Efter de ringde mikaela och fråga om vi skulle luncha, tackade inte nej sen hängde vi på kupolen tills jag och mamma skulle uträtta ett ärende. Buhu blev nästan pank och då köpte jag ändå inget till mig själv.. Förutom en ring.
Lille jag har nu Facebook,twitter,blogg och instagram-(isabellaclindmark) Shit vart är världen påväg..


Onsdag

Näst sista dagen i receptionen är avklarad, tråkigt! Imorgon medans ni andra är lediga drar jag mig upp 06.00 på morgonen och beger mig till scandic igen men blir bara en halvdag. now u know. Ska vara med Alice idag, likasom jag var igår. Det bir att uträtta lite ärenden och bara umgås.

Hitta en crazybild långt därbak i MOBIL mappen.


22.09

Kämpar förfullt för att få min vilja igenom här hemna, tur man är envis som få!! annars då? har setat i en källare i 3h och lyssnat på körkortsgrej, vuxenpoäng. samlar även mer vuxenpoäng i receptionen på scandic. haha mm. nej nu ska jag kika på den nya serien GCB

+


mina underbaringar




OSV ;)

RSS 2.0