FRIDAY

Ska snart bege mig ner till den såkallade Badmintonhallen som under helgen ska förändras till en kattutställning. Så jag ska hjälpa till lite och sätta ut grejer osv, har faktiskt inte sån stor koll på vad jag ska göra egentligen men jag ställer alltid upp. När jag sedan kommer hem blir det en lugn och mysig hemmakväll, vilket jag behöver efter denna döende dagen.


Mobilbilder

Har förtöver lite mobil bilder på datorn som ni får ta del av nu.Gammla som nya, Enjoy!


school

Nu är det här inlägget för dig AMANDAAA. sitter här och har turismlektion och har väl 2timmar kvar i skolan. underbart! haha. bloggar mer när jag kommer hem, om jag hinner.


Onsdag 28/8

Här har man ingenting att skriva. Är väl sugen på mat hela tinden, och proppar väl i mig mat hela tiden. Men det är ju bara som vanligt. Nu ska jag gå och äta sen är det träning. hejs


Ett meddelande


Helt magiskt!Heeelt magiskt! Louise Fredriksson varför åkte vi inte till Gröna lund när vi hade världens bästa chans???

Helgen i ord

Här var det lite segt med uppdatering.Har verkligen haft fullt upp dehär dagarna som varit.
Kan börja och säga att i Fredags blev det en rolig kväll hemhos Alice med Fannie och Madde. Haha söta tjejer dedär. 
Lördagsmorgon då det drogs mot seriespelet i västerås va kul och jag vann en match, Vilket inte var planerat! Vidare mot lördagskvällen befann jag mig i Avesta och däromkring med Mikaela, Andreas, Dennis och Tim. Vilket var mysigt.För att forsätta till söndagen hann jag nästan inte ens komma hem innan Jag och Peter drog iväg och Grattade min fina vän Cornelia, som nu är 16år. Wiho!
Nu har ni koll.

Ljuvliga fredag

Skönt med fredag! Börjar helgen med att köpa allt dedär vanliga onyttiga sakerna man proppar i sig om dagarna,Sätter även på favoriten H Hellström. Mot kvällen väntas en spontan kväll,vilket kan visa sig bli vad som helst. Fast funderar ändå på att lata mig framför tvn och ladda upp mig till imorgon då seriespel nalkas i västerås. Och jag får äran att ta Singeln-heja mig.
Vi höres mina underbaringar :-)

Gillian Zinser


behind every girl's favorite song is an untold story.

Min dag har varit som en berg&dalbana, mest skulle jag jämnföra den med Kanonen på Liseberg. För den går bara upp 2 gånger och när den väl är uppe går den ner galet fort igen. Ungefär så.
Det är fredag imorgon, vilket betyder klassfoto,vilket i sin tur betyder "dö".

Foto:Corneliiaa.webblog.se


i let the bad ones in and the good ones go


tisdag 20/9

Skolan är slut för dagen, men nu sitter jag och väntar på att min käre vän cornelia ska sluta. enda dagen jag slutar före nån annan ju..wiho. alltså mitt schema är bra "pain in the ass" men dagarna går fort så det är ingen större fara egentligen,men undrar bara hur det skulle vara att ha typ 10.00-14.00 dagar eller alltså sånna där chilldagar,som de flesta andra har. Keep dreaming.


mina absoluta favoritungar


maja linnea viktoria


Landet+++

Med ett stort klädproblem men ändå en räddande ängel vars namn är louise, löser nog dehär sig. inatt sover jag i Horndal och sedan förbereder jag mig inför dop i avesta och fest i borlänge till morgondagen. Hejho Lets Go

Fredag 13.34

sitter här på service lektionen och tar det lugnt eftersom att jag är så bra och har gjort klart allt.
idag så har jag mycket att stå i, och det känns inte bättre att jag slutar 16.00 och har huvudvärk.
förlåt att jag inte bloggat sen tisdags också.


90210♥




Sitter som fastklistrad framför tv. Tv11 20.00


it's war, bitch



Måndag12/9

Hola! slutade lite tidigare idag. Det som är lite skönt med att sluta 16.00 då alla lärare lider med oss så dom släpper oss alltid ca 30min tidigare. idag var jag också lärarens lilla ängel och hjälpte till med att beställa salamikorvar-såååå utlandsresa here HT1 come!!
Nu ska jag byta om sen blir det full fart ner till badmintonhallen där pluttisarna väntar.

188


if i could



11/9

Sa ju att det skulle vara bra med lite tid i horndal så jag fick vila på mig lite. javisst det har jag gjort men nu är jag smått sjuk istället! väntar bara på att allt ska bryta ut ordentligt.
Så nu håller jag på att ladda ner en film så ska jag mysa mig ner i sängen och krya på mig.

2 nya


if there is a will, there is a way


hur känns det att inte vara stressad?

Och så 30min efter att jag slutat skolan sitter jag i bilen påväg till Horndal. Vilken pina. men då får jag iallafall tid att vila upp mig lite.. vilken stressig vecka säger jag bara,eller vadå stressig vecka? det har varit stressigt ett tag nu.

fredag

Hagafesten igår osv osv, sååå Tagga skolaaaan idag..

"det är okej att känna"-Ung cancer


Outfit today


6 september

Kameran ligger i lådan och laddar upp sig men är inte riktigt redo än att fånga lite bilder. ELLER så är det snarare jag som inte orkar.Så kan det också vara. Men det är väl på G. Behöver lite nytt nu känner jag.
Allt går väl ungefär som det ska och jag har inte så mycket intressant att berätta. Ikväll ska jag kanske på "kickoff" nån badmintongrej.

Im gonna come back to walk these streets again.


No,idont wanna leave but i must keep moving ahead.cause my life belongs to the other side,behind the great ocean's waves.ByeBye, im gonna come back to walk these streets again, Remember that we had fun togheter.


Lördagskvällen


Planer hit och planer dit slutade inte som tänkt. Vi kom aldrig iväg till falun, men det slutade ju helt OK iallafall!
Bugar och bockar för alla inblandade igår:-)


question

jag fick en fråga förut om vad jag tränade för nått och jag tränar/spelar Badminton!
Förlåt om jag varit lite odetaljerad om de men grejen är att det känns som att jag typ skriver om badminton hela tiden, haha. Men det är kul att du frågar anonym ;-)

Handkraft

Världens misstolkning på Svenska lektionen både igår och idag, mycket lyckat första intryck på skalman (även kallad erik).
Nej nu ska jag ta tag i städning och matlagning. sen blir det 3D mys för min del ikväll.


198.


FREEEDAG

hej! nu var det några dagar sen jag blogga, men har haft fullt upp med både skolan och träning. tjoho snart är jag biff allt! Har träningsvärk varje dag om det förklarar det hela lite bättre.
Idag har jag gått runt mer eller mindre som en zomibie. riktigt trött, och det blir inte bättre av att min klass böjrar bli mer och mer pratig. haha.
(Har ännu inte hittat kameraladdaren)

 


s-n-y-g-g bild! haha

RSS 2.0