Torsdag 30

oj kommer nästan inte ihåg när jag sist logga in för lite bloggning, ett tag sen iaf! Skolan har startat igång och mina fina vänner gör väl så dagarna rullar på! Idag var det tänkt att jag och tjejerna skulle åka på leksandskryssningen med ett par killkompisar men sent igår kväll blev det ändrade planer så idag blev vi hemma, men tur var väl de eftersom jag nu ligger nerbäddad i sängen och sjukar, riktigt tråkigt må jag säga! både att missa kryssningen och vara sjuk! Men men andra planer smids så fint, de ser jag fram emot.

Jag & Fannie-who-do-it-like-a-bunny får stå för dagens bild.
 

Torsdag

Sitter här med en stukad tå! något jag tydligen är bra på att få till, men det är lagomt för min del med bara nån stukning ibland. För jag har nämligen aldrig brytit någonting eller något åt de hållet. Hoppas att aldrig behöva göra de heller för den delen. åååh tänkte berätta om den underbara sommardagen, härligaste dagen med skön sol som tittat fram näst intill hela dagen. Så vi (fannie och emelie) tog dagen och gjorde den fulländad. En tur med fannies fräsiga båt ut i torsån och ornäs och vart vi nu befann oss, stekte och badade. Nej fy de va verkligen en höjdpunkt denna sommaren. Detaljerna struntar vi i, inlägget har ändå redan blivit för långt.
 
Bild blev de inte nej.. har några på lager men fick inte upp dom på bloggen.

Get it started feat. shakira

Tänkte bjuda på en bra låt och en ego bild en kväll som denna. Gokväll

Delar med mig av

Ni får nu ta del av några bilder från Öregrund, den här gången tänkte jag dela med mig av de bilderna man annars aldrig brukar bjuda på, ungefär som bakom kuliserna, haha. Dagarna var fina, nätterna va mindre fina. 5 bilder får räcka.
 

if its important to you, you will find a way. if not, you will find an excuse


3 stycken

3 stycken bilder, 3 stycken bilder som visar orättvisor eftersom vi var så söta och fina den kvällen. 3 stycken bilder som inte har nån mening överhuvudtaget. 3 stycken bilder på mig och emelie. 3 stycken bilder vars en av dom inte visar min trosor utan det vita linnet jag har på mig. 3 stycken bilder sen öregrund. 3 stycken bilder innan jag (fårvånansvärt) fick ta hand om dom andra. 3 stycken bilder vars ljusnyans inte hängde med verkligenheten. 3 stycken bilder från en bra kväll.

RSS 2.0