Åker till spanien i 1 månad

Nu är det bara 1 ynka vecka kvar tills vi flyfter om flyttar till spanien i en månad. Vi är ett härligt gäng på 8 personer som åker, endast en stackars liten freddan, broder, han kommer få det kaos med oss tjejer han. haha
Ska dit på praktik och jag kommer vara på ett hotell. 
Hur fan packar man för 4 veckor med endast 23kg. omg good luck chuck
 
Min praktikplats

Senaste

En stressad vecka har passerat. Veckan har som vanligt bestått av skola,plugg,träning,jobb men också födelsedagsfirande för madde!!Var till stockholm med klassen. På fritiden passade elina, jag o cissi på att roa oss rejält På resturangen.
I helgen var jag till mora också för att fira fina tjejerna på deras 19års dag!!

Morafesten.dåligt med bilder!

Bakning med cissan med snaps


Var till horndal under veckan å spela innebandy




Måndag

Blev en spontanare i måndags. Kommer hem från träningen då cissi ringer. Larry som bartender, blev en riktigt trevlig kväll.





Känn ingen sorg

Mycket om Hellström nu, men villl rekomendera "känn ingen sorg" . Såg den igår och nu är tankarna bara kring denna. Kommer säkert inte tala lika till dig som inte gillar håkan men filmen var fortfanrade bra.
 
 
 
 

kvalitetid H.H






Min helg

Den bestod utav mys,jobb och frukt.
Fredag var det syskonkväll, vi tröck tacos, kollade osinvigningen och spelade spel.
Lördag jobb mello och ostbricka
Söndag jobb andren/petterssons crib och lugn 







två stycken

Ännu en helg och vecka har gått och jag har blivit riktigt dunder förkyld. Jobbat hela helgen och varit en sväng till sandviken där det var tävling som jag också skulle vart med på, men åkte dit och hejade fram alla och fick träffa emma. 




RSS 2.0