Emma in town

Emma har varit i Borlänge under dagen, vilket va mycket trevligt! vi gick på kupolen och kika runt lite och hade allmält trevligt. Det kommer ju dröja nu innan vi ses igen så lika bra att ta tillfället i akt och prata av sig osv..

.

Helt tom. Letar efter äventyr och utmaningar. Det får inte fortsätta såhär.


trick or treat - två från gårkvällen


fira bror



Igår fyllde kristoffer 23år och det firas idag med middag och mys med släkten. Nu måste jag fixa mig för snart kommer dom! Grattis för hundrade gången!
puss så länge.


Hej oompis







GUNDEEEEE


Har gått runt och sagt att jag har sämst humor nuför tiden, men det är fan alla som är så tråkiga.Min humor is the shit! Men elina min vän hon är inte tråkig hon :D

Freeeeedag

lite extra sköönt med lov också! blir ingen tävling för min del imorgon, tack förkylning tack!!...
så nu sitter jag här och undrar vad som händer ock sker istället nu när det är halloween osv.. Men bra enterpenör som jag är tar jag tag idet hela. ;)

4 HT1-are


Dream2. dream-wish-do






tisadag

mår sämre än igår, buhu! Har tittat på två bra filmer, Bad teacher och Red riding hood. rekomenderar :-) Annars sitter jag här med en godispåse och känner att jag borde tänka på refrengen och plugga lite enterpenörskap men helst av allt vill ligga kvar här med datarn på magen.

jag har gått och blivit med förkylning

nyser,hostar,snorar precis det man vill när det är veckan före lovet och soltorsfesten är imorgon.. ska försöka krya på mig så jag blir lagomt ok till imorgon!!
i Helgen va jag och ett härligt gäng i enånger/ hudiksvall och tävla. Mitt spel gick väl sådär men det är bara att ladda om till helgen, då jag ska till bollnäs! om jag inte blir sjuk såklart!


Workout


no, im not there i belong


Slutade runt klockan 11 idag, efter att ha varit på sveriges television. Mycket skönt. Usch nu börjar det verkligen bli så grått och kallt ute, drömmer mig bort till ett varm land, på stranden under palmerna med en drink i handen. haha åh det skulle varit nått de! nej men hörni nu ska jag gå och slänga i mig lite mat.

Söndag

Min söndag har bestått av en massa plugg och kupolen. Har köpt en ljuvlig vinterjacka! Tack pappsen :-)
Till kvällen blir det kebab och tv-tittande.
Ber om ursäkt för denna tråkiga blogg, men ska försöka bli lite bättre med nya bilder osv.

.

Cause in the end all you have is memories.

Lördag morgon

BBBakar och det blev lite mjöligare än förvåntat, både på mig, golvet och bänken. Men nu håller degen på att jäsa och då ska jag passa på att ta en snabbdusch. vi hörs!

Nu va detdär bara en liten minii del av de jag råka hälla ut..

Friday


mycket bra kvalite .
Tacos,film, idol, corners chips, Marabou choklad och även lite tid med matteboken. Kvällen är så gott som räddad!

Önskar alla dagar va bra dagar.

Hat haft två jäkla jobbiga dagar då allt ligger och tynger på mina axlar. Så just nu är det jäkligt skönt med en lugn fredag. Riktigt kyligt har det blivit ute också! ska försöka ta med mig pappa på kupolen och köpa en varm och mysig vinterjacka. laddar 100% på att inte behöva frysa i vinter, vantar, mössa , jacka ,halstdud ja allt osv. JAG HATAR VINTERN.

bild från -10


min torsdagskväll

Ingen hagafest eller träning för min del ikväll.Nu är det plugg som gäller! värst va hurtig jag är:-)

<3

ligger här efter en trevlig kväll på haga med älsklings nötterna och Grey‘s på Tv. Nu mår jag bra:-)

dream1. ljuvligt



Tisdag

Dags för bakning! Om det blir vaniljbullar eller chocklad bollar har jag inte tänkt ut än. Men båda två kommer nog sitta som pricken över i:et en dag som denna.


@horndal

Sitter här i Dennis lägenhet och väntar på skjuss hem. min mobil är död, mikaelas håller på att dö och vi har ingen laddare.. Gårdagen var familjen till valbo och kika in på Ikea lite. Sedan till kvällen umgick jag med Andreas, mikalea och dennis inne i Avesta. Vilket var mycket trevligt!
nej men nu ska jag klä på mig lite och hoppas på att skjussen kommer snart.

Take me away


helt död

Kom nyss ur en lång och skön dusch, och nu ligger jag nerburrad i sängen och ska kika på The notebook. För andra gången denhär veckan:-)


Onsdag 5/10

Ligger här med Mikaela och Dennis och ska snart dra och träna lite. äsch slut med allt ointressant här får ni bilder.
- som bara blev en bild nudå..

Götta er i lite gammal konst.





Allt av Corneliiaa.webblogg.se

its our dirty little secret




historia

Döö! Nu har vår söta lärare stått och haft en redovisning i ca 50min. lite väl långtråkigt. heheh fast jag borde ju van eftersom jag hade magnus i högstadiet...

fade into darkness

På med basen, riv ut kläderna, leta fram målarfärg, and lets start! i love spontant.
Med all otur i världen så blir det en hemmakväll idag. Därför drar jag och pappsen och hyr en 3D film.


Lördag

Har precis tryckt i mig en burgare från max och ska snart bege mig ner till kupolen för lite shopping. Dock i min ensamhet, men det kan vara skönt de med! Ska även ner och beställa tid på skönhetshuset, klagar inte.

RSS 2.0