Tisdag

En riktigt seg, grå och trist dag. Jobbet är tråkigare än normalt, jag är trött, börjar bli sjuk och saknar min familj. Men idag är det badmintonträning igen, det ska bli skönt!!






Söndag

Att gå och lägga sig 08.00 på söndagsmorgonen efter en slirig natt betyder sova bort hela dagen. Vaknade vid 17.00 idag, nu sitter jag på ett mysigt cafe och fixar lite filmer som vi ikväll ska vi mysa framför med massa gooott! 



Lördag

Lördagen betod utav jobb, flera timmar shopping och utgång.
Vi bjöd hem matilda och jerre till en liten förpärla, efter de mötte vi upp de andra ute på old town och sedan vidare till ett discotek. Mycket trevlig och slirig dag.





Torsdag

Jag, Elina & Jerre deog efter jobbet och letade på Svenska affären, extaaas! Vi köpte på oss lösgodis till filmkvällen som var planerad. Efter de skypade jag med mor & far och Rebecka. Åå mina pluppisar alltså! Därefter hade elina lagat supergod mat sen myste vi framför en film med goda maten och svenska godiseeet. Muy bien




Don't count the days, Make the days count








Work

Roliga arbetskollegor tackar jag gud för. Hade jag inte trivits i miljön där skulle jag aldrig klarar av detta jobb. Denna vecka har bara sprungit iväg, sjukt



09.30

Kunde inte undgå att njuta lite extra mycket imorse när jag ser att folk i Sverige har mössa på sig. Här har vi sol och jag går fortfarande i linne å shorts. Trots de börjar sommarsäsongen ändå dö ut och alla turister lämnar, skööönt!
Imorse var vi till polisstationen och fixade våra NIE-nummer, ett slags intyg att vi jobbar och bor här i spain.



Onsdag

Tog tåget in till benalmaderna direkt efter jobbet, letade på sporthallen och tränade med benalmadernas badmintonklubb, så himla kul! Dock började dom med 1h fys vilket inte alls va lika kul! Skönt att röra på sig ändå. Vann nästan alla mina matcher som jag körde! Wiihoo. Efter de åt jag pch elina på treamigos, mums! Och glass vid 12slaget blev det också




Denna vecka

Denna vecka, precis som alla andra veckor tar jag och elina tag i viktoga punkter. Spanskan och sporterna står på scehmat. Igår tog vi tåget till malaga, ingen aning om vart vi skulle men till sportcentret skulle vi iaf! Efter cirka 1,5h kommvi fram och elina fick kontakt med sin handbollstränare. Sedan satt vi kvar och tittade hela kvällen, skjuss hem av en i laget, finemang, alltid lika härligt att åka bil.
Idag är det min badminton på schemat oxh leta på den svanska matbutiken, yeye



Söndagskvällen

Börjar komma in i de spanska tiderna, i söndags blev det sangria och paella vid tolvslaget med elina och samuel. Här är söndagar familjedagar för spanjorer så vi passade väl också på att umgås lite över en trevlig middag. Superduper gott var det! 




Mat






Lördagen

Var som sagt med jobbet på lördagskvällen. Vi blev lagomt bortskämda av chefen med massa spansk mat, förrätt, varmrätt och efterrätt. En privat kock hade vi. Om inte tala om huset han bodde i, jättefin utsickt över både bergen och havet. Herre! Och hans små hundar.
Det blev absolut en trevligkväll.




Friday

Första jobbveckan är avklarad om några timmar. Jobbet går fint inte riktigt mitt kind of jobb dock men det funkar! Och idag är det freeedaaag, fan va kul! Vi har vårt första besök här också, nämligen samuel! ätit mat och ätit glass i princip de vi hunnit gjort. Idag ska vi festa, och jag ska shoppa efter jobbet, säger då bara de. Imorgon är det kick off med jobbet, blir en fin helg detta.





Jobbet

Sitter på jobbet, jag och elina är nu telefonförsäljare för dagens nyheter. Skönt med ett svenskt jobb i Spanien. Än så länge går det bra faktiskt och känns som jag kommer trivas här.




4







Det blev en dag på stranden

Alltså hur bra är inte livet här! Stranden hela dagen och nu sitter vi i den mysiga miljön på en bar/resturang/uteställe/cafe och myser lite. Imorgon börjar vi vår första jobbdag också,spännande!! 
Bra spänn👇




Helgen allt i ett

I fredags började vi kvällen med pizza, sangria och en liten förpärla på vår balle. Drog ut bland barerna och nattklubbarna, träffade mycket folk och dansade fötterna av oss. 
Ett bra bakishäng på lördagen på ett mysigt strandställe med wifi, crossanter och cola. Sedan stranhäng senare på dagen. Middagen blev på tresamigo med en supergod buffe, fotboll, trevliga irländare och sedan en drink på ett engelsktställe.




Lördag

Just nu i all hast bloggar jag även fast jag sitter på en nattklubb, har haft problem med att få tag på ett fungerande internet idag. Bloggar när jag är i ett bättre läge.



Right this sekund

Sitter på ett mysigt cafe helt själv. Så skönt att man bara kan sitta för sig själv i sin egna värld med en kopp kaffe och kolla på alla nya ansikten detta land har att erbjuda. Elina är på arbetsintervju lite längre bort, hoppas det går bra för na haha. Men det tvivlar jag inte en sekund på. 
Jag hade min arbetsinterjvu imorse, vilket gick bra. Det var kul och han var rolig, verkar dock vara ett väldigt seriöst jobb som gjorde mig lite skraj. Sikken tur man redan har ett annat jobb då


Torsdag

Fick till bästa torsdagsmyset med min sambo, film och massa gott tilltugg. Vi unnade oss en lugn kväll efter att ha uträttat många ärenden under dagen och vila upp oss till arbetsintervju 2.



By night






Skjutton vilken dålig fotograf jag är men här har ni några orättvisa bilder på ett torg här i fuengirola som jag tycker väldigt mycket om. Torget är fullt med levande växter och ett stort mäktigt träd, de klämde även in en superfin kyrka mitt i allt. Varför suger jag att fota. Kom hit så får ni se

Elinas rätta jag

Ikväll ska vi fira, fira fira fira. Lägenhetsägare OCH jobbanställd båda två!!! Vi började med supergod laxwrap och sangria. Nu ska vi fortsätta deick sangria sen ska vi vidare uut.






Present från mi familia

Fick en present när jag stod på flygplatsen i sverige från min familj som jag skulle öppna här i spanien. Nu är paketet öppnat och måste säga att det blev lite blött i ögat. Tavlan var tyvärr sprucken men jag får se till att skaffa en ny,inge värre än så. Ingen hemlängtan däremot! Nu sitter jag och elina på vår balkong och dividerar hur jag ska göra med vinsten jag snart kommer skrapa fram. Tack fina ni❤️😘



Paradise

Jomenvisst är vi lägenhetsägare, hittat en perfekt pärla vid stranden och mitt i centrum. Idag skrev vi kontrakt och vi har precis storstädat, flyttat runt lite möbler och blott hemma stadda, även storhandlat. Ätit lite billig kinamat också. Wiiieee
Vår fina port.




Mysiig liten italienskgata strosa vi förbi.
Utgången från vår port!





Fuengirola

Idag är det lägenhetsvisningar, håller tummarna att vi hittar en riktig pärla! 





Anlänt

Ligger nu på Vårt hostel som vi har i 1 natt. Kollar runt på lägenheter och andra gosaker om denna stad, Fuengirola. Vi har varit runt och kollat läget lite på staden och än så länge har jag bara en bra uppfattning av stället. Imorgon ska vi träffa en mäklare och förmodligen har vi en lägenhet imoorgoon!!




Sista dagen

Dagarna, veckan har bara flygit förbi. Rätt spontant åker jag till Spanien imorgon och tesar på en flytt. Sjukt, har fortfarande inte förstått de, ändå åker om mindre än 15h. Detta blev helt bokat i tisdags och sen dess har jag träffat mina underbara vänner & familj för att säga hejdå, jobbat, försökt packat och försökt pussla ihop allt inför resan.




Onsdag

Spenderar långa meningslösa timmar på jobbet. Har absolut inget att göra just nu, snälla kom och lek eller köp massa fika hihi! 
Bara väntar på att det ska bli kväll så jag ska få tränaaa! 



RSS 2.0