nu är vi påväg! -Cruise

Nu blir det en tur med Birka paradise med carro! det kommer bli grymt!

Kalendern visar måndag men vi lever lördagkväll


foto: Corneliiaa.webblogg.se

Just nu: PACKAR

eller försöker åtminstonde. Är trött och helt hjärndöd. Det har gått ett par timmar nu, och det ligger bara en locktång i. heja

Foodtime

Shopping dag med Cornelia på kupolen. Nu är det dags för mat,åå i love


Fyfan va skönt att det är lov!!

Njuter av lovet med lite ben&jerrys, chips och movies! ha en bra kvällis alla:)

Who the fuck är you

Hade en galet rolig gårkväll! kom in på årets kaosigaste fest men vadå? de va väl inge svårt? haha. Hade ingen aning om vem det var som bodde där men fasen va de va kul.Tack Emelie och caroline mina små partypinglor för hela kvällen lång. Bjuder på några pictureess!




Fredag

blev en mysig lunch och fika på peace & love cafét med mina fina vänner. blev en kycklingsallad, chockladboll och caramell te! super gott. Och nu är det äntligen looov och det startar jag med en myskväll med mamma! Och imorgon väntas en rolig dag med!

Foodaholic




Nu ska jag gå och göra nått jag mår bra av fast magen kurrar eller inte. Det blir alltså att fixa fram nå gott från kyskåpet och göra nått smarrigt. Dock kommer väl besvikelsen att det inte alls blir samma sak som på bilderna. Men mat som mat!! hahah sjuk jag är.

tisdag morgoon

ligger här och är helt slut efter gårdagens träningen. Men det är skönt att vi slutar vid 1 idag. har inga planer för dagen men det blir säkert att dra hem och dega framför nån film,Vet ju inte om jag orkar nå annat

somebody that i used to know- Gotye,kimbra


Hej o hå va helgen gått fort! Linjevädningen gick bra, haha inga arga blickar på mig! Vidare mot lördagskvällen befann jag mig i djurås med nått härligt gäng. Och idag va jag ner till hallen igen och träffa min fina vän emma och titta på SM finalerna. Blev även en lång promenad med louise på eftermiddagen.


lovely friday


Godagens! Med en skön sovmorgon och en lång lektion inställd ligger jag här och kikar runt lite på datorn. Imorgon vankas en heldag i badmintonhallen för att vara linjedomare. från 8-18 inget jag ser ifram emot, vill inte ens veta hur många arga blickar jag kommer få:( Nu ska jag hoppa in och ta en lång och skön dusch sen blir det tacomys! ha en trevlig fredag alla :)

Mint grön


3 presoner som bråkade om den, så nu är 1/3 av den min!

torsdag

Soltorgsfesten är ikväll vilket jag hoppar över.Drar och tränar ist men funderar nästan på att skippa de också och stanna hemma och sova. Ja så känner jag. Vi får se hur det blir med den saken.
AAAnars har dagen varit precis som alla andra. Just därför jag inte tycker det är nå värt att skriva om min vardag, för jag kan den utan och innan till.

onsdag

One day på både svenska och engelska, nu ska det läsas för hela slanten!

with all the toys in the world.. People choose feelings to play with


Sa nån alla hjärtans dag?


Come give me love- Ted Gärdestad

Igår var jag och ett härligt gäng till hudiksvall och körde serien! vi vann en match och förlorade en. jag är nöjd med min prestation iaf och jag vet att de andra också kämpa på bra! Idag är det söndag och ska nog dra mig och köpa lite godis och mojsa mig i det sköna vädret. SOL♥


Pumps


Pumps är något jag ska införskaffa mig! kanske när det är några dagar närmare somaren. Vet inte varför men jag har blivit besatt av sånna här läckerbitar!


onsdag

Otroligt ärligt med frilufsdag och åka lite skriskor i 3h. soft. Efter de drog jag och mamsen till kupolen och käka lite sallad på kompis och efter de fick jag med mig lite välbehövliga saker hem. Nu ska jag kika på Paradise hotel och sen blir det träning.

Trots plåstret på fingret


Både min tvilling och förlovningspartner kan det bli bättre? ååh soulmate ;-)

been there, done that

En måndag som sett ut som alla andra måndagar. skola åka till Badmintonhallen och vara där i 4h. Hem äta duscha och nu väntar sängen. Godnatt

Min gårdag

Efter en stört skön heldag i Sandviken med Louise befann jag mig hemhos alice för en tjejmiddag! Där bjöds det på en massa godsaker och en ny bekantskap,Trevligt att träffa en Öregrundare till. Vi åt, tittade på melodifetivalen och hade allmänt trevligt. De va min lördag de, hoppas ni också hade en bra dag.


Godmorgon söndag


Mysfredag


Med live Senior SM på datorn och the voice sverige på tvn kan jag inget annat än njuta denna fredagskväll. Pricken över i:et är väl även skålen med jordgubbarna. Namnam. Ha en bra kväll så hörs vi :)


hej isabella ;)

hej isabella du är så fin, de är jag A jag vill bara få din uppmärksamhet ännu en gång kag tycker verkligen om dig gumman. hör av dig när du vill gö något mysigt ;) pusspuss


fredag

Dagen efter hagafesten säger ju sig självt att man inte är super pigg. längtar hem till sängen mer än aldrig förr men jag nu ska jag sova på bänken,ja man tager ju de men haver

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2741735/images/2012/pic_187536791.jpg" class="image">


11.24

Med en skapligt välbehövd sovmorgon drar jag mig nu mot skolan för några lektioner till klockan 4. Tar även på mig lite rött och ett favorit armband som har många minnen med sig.

RSS 2.0