Stockholmstrippen

(Bättre sent än aldrig) Var som sagt på Justin Bieber förra veckan med Sofia.Hade två super bra dagar i storstaden! Justin Bieber kunde sin grej kan man lugnt säga!! vidare på torsdagen gick vi på stan tills tåget gick, huuur härligtsomhelst, underbart väder,mycket männiksor och så mycket roligt att se!
ps. skyltarna vi håller upp kan va lite lame, men alla skulle ha en skylt där det stod 'we belive in you' så vi följde väl strömmen. Och pimpa upp dem lite! VILKET i sin tur lädde till att JB SÅG OSS OCH FLÖRTBLINKA, dog lite ddååå!


Örebroo

En helg med hotell, hotellfrulle,härligt folk, tävling,badminton,mysepys, roligheter, osv. Hemkommen med en vinst i bagaget, damdubbel A med syrran!!! yee så jäkla lätt ;) 3 i mixed och utslagen i singel av tjejen som vann hela alltet! Nöjd men så ledsen att det var sista tävlingen för säsongen! Trevligt sällskap i bileen!


Bilden får tala


Apr. 23, 2013

Blogg.se appen har krånglat igen..
lördagens partaj bjuder vi på sähär några dagar efteråt


Mallis-bakom kulliserna

JApp hej vi skäms
Örke inge mer nu, lite iaf

Mallorca -11

 

Frukost

Hemma ännu en dag, missar ingenting i skolan idag endåså! Och tillräkligt pigg är jag inte heller. Sitter här och pluggar lite och äter frukost! Visst är det kul och se på mina fina matbilder? haha det enda jag har att ta kort på.. Idag är det Fredaaag, Glad!


F.i.n.t

nej nu fick jag ångest! klart det är fint med långt hår också, det är det. bara att jag har tröttnat. sätter pungt den här gången,eftersom jag-finner inga ord


F.u.l.t

Fyfan såg nyss en hemsk bild på mig själv! Långt hår folk, gud vad jag har tröttnat, tycker det är mycket finare med kort hår just nu! Långt hår nej... visst ni som sköter om det osv, men annars nej.. haha får inte fram nå ord. vill inte låta elak mot er som har långt hår så vet inte hur jag ska få fram det här rätt. Ni som vet vad ni gör med ert hår, go for it, ni andra..klipp er! hihi haha.
här är bilden


H.H

Dagen man väntat på länge är här, Kungen har släppt sitt nya album! Ljuvligt är det och ljuvligt låter det.


onsdag

onsdag idag alltså, shit va fort det går! Stannade hemma idag med, eftersom att dagen slutade med 39graders feber, inte så mysigt! mår bättre idag iaf! Taxfree har kommit och då vet man att det börjar närma sig, längtaarr!


Tisdag

Roligt att Brage har dragit igång igen! Dock spelade de ett tråkigt spel så matchen slutade 0-0! Nu ligger jag iaf hemma i min säng med endera världens allergi eller världens förkylning, är i te så fräch iaf.Bättre vblev det när mamma kom hem med glass


Måndag

dagen då vi slutar tidigt, hallelulija! Sitter med min goda skål yoghurt och jorgubbar och laddar för att vara tränare! Sedan ska jag och farsan iväg på Brage, hemmapremiär,wop! Nee nu måste jag plugga vidare!


BBBbra

Jag,mamma och pappa körde mot Horndal idag, där höll de på och fixa lite medans jag sola och läste läxa, perfekt slapp söndag! vi grillade korv också, där jag agerade grillmästare! GÖTT! Hängde i mikaleas nya place en luten stund också! Sen fick jag köra hem, nu är man igång igen. När jag kom hem städade jag rummet mitt, mycket välbehövligt!! Bra och behövlig söndag.


serielags avslutning

Lördag- Kördes vårt sista seriesamandrag för denna säsong, vi var så pass många tjejer med idag så vi fick lotta ut matcherna, jag fick köra mixed båda gångerna. spelade dåligt i första men andra var faktiskt rolig. Efter de blev det biljardspel,middag,fest och utgång, bestämde mig för att vara nykter, tråkigt men jäkligt skönt!! Menså nu ligger jag här och är pigg iaf!


Hagafest-fullmoonparty

Hade en sjukt rolig torsdagskväll! Detta inlägg kommer nu eftersom blogg.se appen har krånglat för mig. Kan nog varit den roligaste hagafesten, den ligger iaf uppe på toppen;) Det var jag,elina,cicci och madde som körde järnet. Först förför fest hos madde sen vidare på förfest sen grappaaa sen maddes place. Brabrabrabra


Apr. 10, 2013

Efter skolan idag drog jag och cicci och madde först till kupolen lite sen seog vi hem till madde! Tjockisar som vi är bestämde vi oss för att baka. Kladdkaka blev det, mysigt. Vidare kom jag försent till min grupp jag är tränare till, pinsamt. men som tur var var melker där och skötte de! Nyss tränade jag själv och det gick inte alls bra! Hejdå


Bästa

Dagarna har rullat på fint! lite jobb, lite chill,lite för mycket mat ätning, lite tränig! När jag kom hem idag hade jag fått vykort från aussen! Kunde inte fått en ett bättre vykort! Värmde iaf varmt om hjärtat.


Fredag

Nu har emma åkt hem vilket innebär att tystnaden lagt sig över huset, haha nejdå ;) men tråkigt är det! Har precis kört ett träningspass a la isabella, en liten springtur och styrkepass hemma! skönt! nu är man tbx igen efter allt godis! Nu ska jag göra mig en smoothie och lite kvällsmellis


Fettot är här

Nyss var vi och träna, rätt jobbig träning vare tycker jag.Men riktigt skön! Visste vad min sambo ville ha så bjöd på smoothie,göttans. Nu skä vi ätare och mysa!


tisdag

tjenatjena! Hängde med cotten idag, vi fotade,pratade och umgicks.mycket trevligt! tjejen fixade make upen,så det var skönt att bli lite omhändertagen.vad kan jag mer säga? hm jo några av bilderna hittar ni på fb-fotograf cornelia walhberg. om jag inte minns helt fel:)


RSS 2.0