Italy

Tog mig själv och mitt lilla bagage till Italien för att överraska Cissan på hennes 20års dag. Vi hade det superbra under mina dagar därborta. Det var 40grader vilket är stor kontrast mot sveriges fnuttiga 15graders regninga väder. Jag fick träffa Andreas familj och bo i deras hus vilket också bidrog att jag fick känna av riktig italienskultur, älskar olika kulturer. Det är sånt man vill uppleva. GOD MAT, GODHJÄRTADE och man blev riktigt ompysslad och bortskämd. 
Första natten sov jag på ett suuupermysigt hostel i bergamo innan jag drog mot Palma/reggio emilia. Vi var ut på mychet roligt





















Bra start på sommaren

Nu är sommaren här. Jag har börjat på mitt nya jobb där jag trivs sååå bra, varit med en massa fina vänner, findruckigt och förtärt alkohol, peace&love, sol, båt, tränat, vunnit och förlorat, pussas och kramas, bråkat och gråtigt, varit mer i falun än borlänge, nya bekantskaper,nya upptäckter, nya tankar och funderingar. mycket nytt av det goda,Men jag behöver ändå något meeer meer meer, mer av allt.Det är bra att man inte nöjer sig.









RSS 2.0