Lördag

Underbar dag som flytigt på. Började med att storstäda mitt rum, sen kom caroline hit för mycket snack och kvalite tid i solen.

Så jävla cooool

say hi to my new best friends this week! Jag befinner mig bland städtemet den här veckan på scandic-APL. Soft faktiskt! Gnäller ju inte heller när jag får frukost,fika och lunch där också. Hotellfrukost är ju nått alldeles underbart. och Lunchen♥ ja jag sänder en tanke till er i hagaskolans matsal.




skiter i om du är tjock smal fin eller ful


om tankar kunde höras



.

ingen insperation för nånting! och där ingår bloggen.

Söndag

where to begin? tråkigaste tävlingen jag vart med om.. Förlorade även en 3setare i dubbeln men lika bra va väl de. Har ont i benhinnorna igen, på båda benen fick även nå skada i hälsenan, så mina anklar kan knappt belastas. Mycket lyckat. Nu är jag bara almänt sur och grinig. dö.
 

time for SM

Hänger på best vestern i stockhom med far min! Det är SM den har helgen och har redan spelat två matcher, det gick piss! As tråkigt att spela dåligt när det är en stor tävling. men har fortfarande dubbeln kvar till imorgon! får hoppas på att det går bättre där. Men jag och far kör lite kvalité tid på stan före! dränker mina sorger/förluster i shopping. hihi låter bra de

jag har lagat maten, du får diska faten

Blev först avdumpad på stan men tog mig hem efter många om och men! Enda sen jag hem kom har jag förbättrat mina skills i köket. Stolt som gjorde den riktig middag. nu ska jag plugga och sedan dra ner på träning. har haft fullt upp den här veckan, men bloggar vidare när jag hinner sen:)

19.54

Vad är det med alla idioter som spammar facebook med en jävla massa hockey?! snälla koncentrera er på matchen på tv istället! Och om nu matchen är så jävla viktig och spännande varför vara inne på facebook samtidigt? Herregud. OCH de som är intresserade av matchen tittar säkert på den på tv och vet precis vad som hänt, så ni behöver inte leka sportreportarar. Ni behöver liksom inte..

Önska jag hade mod med att skriva ut dehär på facebook alltså.

Slutspelet

Med 6 macher idag är jag 600kr rikare. Vann dubbeln! Förlorade en hård och jämn singel men jag är riktigt nöjd med den! Med en helt död kropp förlorade jag även mixen, synd de men med en andra placering på prispallen är jag ändå nöjd!Just nu ligger jag här helt död i både kropp och själ och väntar på en fet jävla pizza. MUMMMMAA!

bild i repris


21.49

Semifinal väntas imorgon i singel,dubbel och mixed! Grym jag är,haha. Tänkte bara säga de. Det ska fan kötttttas

Thaaaa picture

The vampire diaries♥ behöver inte säga nå mer.
Dagen har varit näst intill katastrofal men nu börjar jag få upp humör sådär lagomt sent.. Blir en tidig kväller idag eftersom jag ska tävla hela helgen, jag kommer vara död. Men ska fan kötta!!! Nu börjar kämparglöden komma tillbaka, weho. Jag har skaffat twitter och är värdelös på de, men få så vara. only twitter for ian sumerhalders skull.

New

Vet inte om jag visat mitt nya armband? Det är iallafall från snö of sweden och är egentligen väldigt tråkigt, men jag tycker det är jätte fint och den är lätt en ny favorit! :) Ville bara visa upp min nya skönhet hihi


Tisdag


Slutade tidigt idag så passade ännu en gång på att ligga lite i solen, Lite extra kvalite nu bara. Blev lite rosig om kinderna faktiskt, woho. Men det är ju inte bara därför jag solar,utan jag älskar känslan av sommar och solvärme. Där hör ni!jag passar inte in här i kalla sverige. Jag vill ha det tropiskt! ;)

En underbar miljö




skön måndag

sovmorgon till halv tio! dock blev det lite stressingt när jag fick reda på att jag skulle vara i maserhallen till kvart i 10. men självklart hann jag. Där blev det Volleyboll i 1h. Nu sitter jag hemma och har nyss solat. love life

Det blev seriespel och festande

Lördagen. Jag hade fullt upp med seriespel i badmintonhallen, det gick bra för oss och vi höll oss kvar i div 1! vidare blev det fest med badminton folket och några till. När dom drog ut på krogen drog jag, mange och victor vidare mot hagalund, mötte upp min fina vän alice och sedan splittra vi oss så jag och alice hänge i nån lägenhet med några sköna människor och henkiis. kul kväll! :D Försökte även vara en bra fotograf under kvällen. Dock blev väl inte resultet så bra.


Kryssningen




Bara massa "sitta på stol" bilder, Mer bjuder vi inte på. Men nu har ni fått en lite blick om en grym tur på havet!


lets do this people

För er som inte sett den här videon och för er som sett den men inte bryr er. Börja bry er nu!
Sprid detta vidare


Smile and the world smiles with you

Den här veckan har bara rusat förbi, piggare har man varit också. Förutom idag Och jag vet precis svaret på detta!  Jo det ska jag tala om för er att det är för man har trott att sommarn och värmen var tillbaks. occh oj vad fel man hade när man såg besvikelsern när man titta ut genom förnstret imorse. ville bokstavligen försvinna.
Annars känns det som det är precis som jag vill.Och nu ska jag ner på träningnen och spela med ludvikapöjken. 


Tisdag

Rihanna till Peace & love, GRYMT! även fast det är grymt behöver man inte skriva ut de på facebook när man ser att 10000st redan gjort det. snälla... nej hörni, då skaffar ni blogg som mig och DÄR kan ni skriva ut vafan ni vill :) :) åh finns så mycket jag skulle vilja dela med mig av. Men nu ska vi inte vara sånna.

Va till kupolen en snabbis idag och köpte en ny foundation, och självklart mäsrker jag när jag kommit hem att det är fel nyans..... Annars såg jag för mycket nya fina kläder jag vill ha! Måste nog be mamma gömma mina pengar. Blev ett lång inlägg dehär men kände för att fördriva tiden lite tills en film laddat klart.

måndag

idag påstods vi vara lika av en viss person och vad som försegår i den människans hjärna vet nog ingen. drar vidare för att vara tränare nu och tränar lite själv, så kommer hem till sena kvällen till min älskade säng och en behövlig sömn. hejs

galet snygga


i en liten väntan


Amen tjena! ni får vänta lite på att jag ska få bättre och fler bilder från kryssningen. För jag är ju så dålig på att plocka fram kameran och trycka på den där avtryckare. Bättre är jag på att bara ta onödiga bilder på mig själv när jag gör roliga/fula grimaser. Dock en dålig ovana för det är ju inte de man vill ha minnen på. haha. Tur säger jag då att Caroline är en bättre fotograf en mig.

RSS 2.0