Valborg





Lyckades inte med mycket i Uppsala men lyckades ha sönder min mobil och pricka helt rätt på matbeställningen och fruktsmoothisen. 

Bartendern

Den här bloggen kommer väl mer forma sig efter min saknad efter Rota! Vill dela med mig utav allt (eller ja mestadel iaf) och bara få alla att inse vilket paradis Rota är och vilket piss sverige är.

Vår favorit bar-Bombay! fytusan vilket ställe! Miljön, deinkarna och människorna är det bästa jag varit med om. Blev kenis med bartendrarna, Oiga och mister badass. Älskar namnen vi gav dom. Fick gå in i baren och göra shots till alla som var i baren den kvällen. Han bara "välj nått" omöjlig när de hade x antal flaskor att välja mellan. Men jag mixa ihop nått och det blev väldigt bra!! Jag passa i bareeeen



helgen

Helgen var mer än bra, körde liljan på fredagen med alice och jenny. Vilken dunder pinglor!! Tappade dock bort min plånka med körkort och bankkort i, eller det var rättare sagt någon som snodde den. Men natten fortsatte bra, så det är sånt som händer.. Jobbade hela helgen dock och är fortfarande slut efter helgens bravader!
 

RSS 2.0