MUMFORD & SONS TILL P&L!


JAG DÖR!!! DET KOMMER BLI GRYMT GRYMT GRYMT GRYMT GRYMT

Vi vet hur man gör, vi vet hur man kör

Hade en förjäkla rolig gårkväll! Bästa kvällen på länge länge! hä va fest,skratt,skönt sällskap,utgång och mycket mycket dans. vilket gett resultatet ungefär 8 blåsor på mina fossigar.  Men fyfan va värt! Louise jag vill tacka dig, vi är fan king på fezt. 

För jag har bara 2år kvar,2år kvar 2år kvaar


sommarlov




tråkiga bilder på mina finaaste tjejer! nu är det sommarlov iaf och det är full rulle här i huset för att göra klart allt till mikalena kommer, fööör hon tar ju studenten idag! glad lillasyster. Mina fötter gör ont av mina rosa klackisar men tänker fan inte ta av mig dom. vill man vara fin får man lida pin. konstigt dedär lät när jag tänker efter. Varsågod till er alla som önskar att jag bloggar mer, ha det bäst!! puss

Ralph lauren

Kan ju börja med ett hej, Hej! hahah.Här var det full fart.
Som jag har suktat efter dessa, speciellt den söta rosa! Och nu står de här hemma och ser allmänt gulliga ut.
vad händer i mitt liv? allt möjligt, hä rullar på! sitter alldeles för lite vid datorn för att kunna blogga. känner att jag tappat stinget riktigt rejält på datorn och facebook och allt som nu finns. men instagram gillar jag, hihi. Isabellaclindmark som sagt.  Imorgon tar jag det här årets invigning i stugan, ska bli skönt att komma ut på landet lite. och 1 vecka kvar på sommarlovet också. kanon!

RSS 2.0