tugnt

Klarar ej av min hjärna och mig, så många olika tankar, så mycket beslutsångest,så många olika viljor och så lite motivation. 
Viktiga val måste tas, min hjärna går på högvarv mestadels och jag gör allt i min makt för att undvika detta. Makes no sense. vet. det är så jag och min hjärna har det.
hjälp sökes





.






Romme

Ställde mig på ett par slalomskidor ner för rommes backar idag. Var 100år sen sist. Men gud så härligt det var. 
När jag var i spanien insåg jag att årstider är underskattat, har aldrig tyckt om vinter såhär mycket som jag gör nu. Så fint och harmoniskt. 
Var där med mina systrar och myste till det i våffelstugan med de sjukt gods våfflorna! Sen tog vi även en varm chocköad å lite fika i toppstugan.









Nyår

Mitt nyår va såå himla bra!! var upp till Sälen med två pinglor. Började först i Malins stuga i rörbäcksnäs lite utanför sälen, middag,drinkar,tilltugg och spel, en sväng förbi en supermysig bar i denna by. Vidare till sälen var vi på HC, dansade, träffade folk gamla som nya, och firade in det nya året. Hela natten var så braaaa









Sandiken

helloj! någon som fortfarande läser denna blogg??
Tog en liten pause där "livet kom emellan" 

Ska berätta vad jag haft för mig senare, inte har detvarit många lugnastuder iaf. 
JUST NU är jag i Sandviken och hälsarpå Emma. Vi var ut i Lördags i Gävle, dansade häcken av oss och hade det superkul! Igår var vi och kollade på Gävles innebandy lag Herrar. Muy bien. och idag rullar jag hem till Borlänge igen. Saknat denna tjej såå mycket. 





RSS 2.0