Thai2

Efter Koh lanta drog vi till Phi Phi och Patong där det var mycket mer folk och festande. det var absolut roligt men jag föredrar nog det lite lugnare hihi. 
Ber om ursäkt för bara bilder på mog, men kameran användes inte så flitigt längre, Varför har jag ingen aning om:(






Dyk










Thai, bästa thai

Thailnd har jag hunnit med. Eftersom jag aldrig varit i Thailand innan så förstod jag aldrig "har du varit i Thailand vill du bara tillbaks" Men det förstår jag nu! Det är sån frihet att vara där, friheten,vänligheten,miljön,maten allt talar för att det är helt underbart där! Jag var där med Linn,freddan & magnus. samt freddans familj i 1 vecka. Det var sååå bra! vi hann med Koh lanta, phi phi och phuket patong. koh lanta va helt klart bäst.
mellanlandade i Kina också.















Detta är huset i Koh lanta, helt underbart, heeeelt! Ta mig tillbaka till det här moment då vi satt i värmen å kolla solnedgång med musik i bakrunden och bara var.




Badmintonhöst








Måste ju få minnas lite av hösten 15. Den bestod utav mycket jobb och mycket badminton. Formen har inte alls varit på topp men jag försöker hela tiden, jag försöker än. Det har blivit några fina placeringar ändå, men i då dubbel och mixed!Förra helgen var jag på träningsläger i Örebro, Nu sitter jag i Minibussen påväg upp till Skellefteå med seriegänget. 

RSS 2.0