My isabella twin

Så glad att jag fick träffa alla dessa fina tjejer som var med på resan. En isabella Twin till och med. 
Bilderna är tagna i Cadiz när vi var där och kikade in den staden. Läskigaste männskligaste statyn och självklart skulle jag och isabella utmana oss själva med att stå nära och ta kort. Kill me va rädd jag var. Kan hända att jag fick till högsta skriket i Cadiz den dagen. 
Sista bilden är när vi körde "isabella power" igen och vi var de enda som smakade sjöborre, fan man lär väl testa! Smakade dock ren skit, nej men det smakade som sjögräs luktar vilket inte är mysigt. Spanjorena tycker tycdligen det är gott iaf. Typ som Svennar med kaviar och ströming skulle jag tro. 
 
 
 
 

Dagsformen:Fetto

Måste komma tillbaks i formen sen Spanien, Herregud va jag la på mig, Mer eller mindre 4kg. Fint att allt satte sig på maggan,röven och låren.. Men har försökt tagit tag i träningen, villet är svårt eftersom man varit så lat och verkligen fått ett öga för att trycka mat varannan minut! Och sockerberoendet.

Det är tufft men jag försöker, Två rätt hårda träningspass gjorde jag idag, Träningsvärk idag, Skööönt!

Idag gjorde jag också ett hårt pass! Sedan var jag till kiropraktor, i love it!! Det är liksom en skön smärta! Fick mycket massage idag också, Underbart!
Idag bar jag älsklingsbrallorna på bilden,  köpta i spanien och har en fin bakrund till mina tjejer också! 




Men tjeeena

Många som vill att jag ska börja blogga igen, och varför inte göra det i all stress? Självklart hittar man alla ursäkter för att ligga kvar i sängen med mobilen ett litet tag till. 
Jag mår bra och idag startade skolan, där jag inte varit på 9 veckor ungefär, inget jag längtat tillbaks till heller. Bara massa onödigt plugg ju.

Färgat mitt hår, grät i början men nu börjar färgen gå ur så det är bättre nu.Klippte av de på samma veva.



Hemkommen från en fantastisk tid i Spanien, vet inte om jag ska skratta eller gråta över den tiden. Jag saknar det så mycket, men det var så bra!!Drömlivet. (Bilder ska ni få)
Kör på lite blandade bilder nu







RSS 2.0