En sväng på stan

Välkomnar väl Peace & love folket förfullt.
Bilderna snodde jag av Ellinor Nordquist.

oh justde! Min nya Tatoo:-)

Två par skor rikare


2 days

kings of leon,veronica maggio,30 seconds to mars,The sounds,volbeat,timbuktu,maskinen,kapten röd,mando diao acustic,miss li , stiko,the strokes och Håka hellström och wiippps så va mitt schema klart!!!! så redo P&L så redo.

i'm back on track

Vill säga Glad midsommar nu i efterhand!
Varför jag inte bloggat nått är för jag har varit och dansat runt stången i Horndal. Mycket roligt och trevligt må jag säga. Har även har även spenderat resten av dagarna där. Inga bilder har jag och det skäms jag för!
Men nu är jag tillbaks i Borlänge igen och denna vecka kommer bli GRYM.


Oh,im sorry. Did my back hurt your knife?


ph:corneliiaa.webblogg.se

Torsdag

hejsan! vakande upp av åskan och hoppades att det inte skulle bli oväder eftersom jag är själv hemma, och brukar vanligtvis vara lite rädd när det är sånt väder. Men det va en smäll sen försvann de.
Det luktar pannkaka i hela huset, eftersom jag gjorde en ordentlig frukost. wiho så nu är jag mer en proppmätt!
hejs

Onsdag

Klockan är halv 6 och jag kliver ur sängen nu! wiho.Nånting utöver det vanliga kan man ju säga.. Kikade på The karate kid,bra film måste jag säga! Nu ska jag iallafall pallra mig upp ur sängen som sagt och börja klä på mig och fix för om en stund drar jag och pappa på Brage!
vi höres.

i want to feel the summer feeling

jo minsann har jag varit duktig i dag allt! Städat osv.. Nu väntar jag bara på en silvrig volvo som sedan rullar vidare till långsjön,vad som händer där vet jag inte riktigt men det blir säkert bra.

Life is a beautiful struggle.

Godmorgon måste jag säga! klockan är dock halv 2 och nu skulle jag egentligen ha varit hos morfar och firat midsommar. bra isabella bra. Idag har jag annars inget för mig så ska bara städa och laga mat, jag är lite bra ändå ;)

POLLEN<3

Sitter här med två små rödaögon efter en trevlig cykel och fika stund med Caroline, Och undra vafan den där sprutan inte hjälper för............ nej men kul är det, skit kul.

Mobilbild från kvällen.


MÅNDAG

sol,regn,sol. äh drar mig ut och steker lite till. Du är välkommen tillbaks sunshine.

14.44


En riktigt dålig bild på dagens outfit, ber om ursäkt.. Rullar mot familjen Nordström nu iaf.

SÖNDAG

Ligger i min ljuvliga säng denna söndags förmiddag och tittar på paradise hotel Danmark. Riktigt bra och beroendeframkallande är de, så det kommer väl bli min sysselsättning de närmaste dagarna eller veckorna.
Men idag blir det också mer firade, ska nämligen till klas som fyller 25 idag och äta lite gott!
Kör väl en igen:
JA MÅ HAN LEVA JA MÅ HAN LEVA JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR,
JAVISST SKA HAN LEVA JA VISST SKA HAN LEVA JA VISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR!


Min kära mentor


LÖRDAGSKVÄLL

Drar snart till cornelia och plaserar mig i deras soffa med matilda och sander. Det blir en bara en lugn och mysig lördags kväll.


Peace & Love

Var och köpte Peace & Love biljett för nån dag sen! Kom billigt undan, och nu längtar jag så mycket!!!!
Veronica maggio, Håkan hellström, Volbeat och en massa fler, fy f*n va G-R-Y-M-T !
inte långt kvar nuuuuuu!


Allt och inget

Idag vakna lilla isabella klockan två! måste börja sätta alarm så jag inte sover bort halva dagen. Men idag gjorde det inget för hade iaf inte mycket för mig. Jag och syster var på kupolen bara, mikaela betala! hihi. Skulle egentligen och kolla på brage med viktor men det blev inget, och då ville jag inte gå sjäv så jag hoppa över de för den här gången. Men hejheja brage.


Good friends are like stars, you don't always see them,but you know they're always there.



WE HEART IT


KALAS

idag är det Fredaga och det är 20års firande!
JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR,
JAVISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR.
GRATTIS REBECKA!
'

Dock hade jag inte så mycket bilder på dig.

skolavslutningsfest

Bugar och bockar till alla som var med igårkväll och för 9c som kämpat tillsammans i de här 3åren på maserskolan.Nu sticker eliten kvar blir skiten passar perfekt i de här läget!! Idag blir en slapp dag, ska bara lämna tillbaks balklänningen, hämta några saker från skolan och sedan hämta min laddare som blev kvar hos Ida igår.

Dagens outfit-examen


Balen

Balen va Grym, bokstavligt talat! hade fullt upp hela dagen men make up, hår, kort osv. skakigt som det var när man gick på röda mattan var det otroligt kul också, hade lust att gå ut dit igen. Där inne bjöds de på mat,musik och en massa dans. Kvällen va GRYM som sagt, och alla va verkligen jätte fina och stiliga.





MORGONDAGEN


Imorgon är det kalas här i borlänge, eller rättare sagt niornas bal. Jag borde ju vara förväntansfull men det kan man ju inte säga att jag är. Men det kommer väl! imorgon,eller inatt när jag ska sova så jag får ytterligare en sömnlös natt. Nu ska jag slå en pling till Peter då kommer det nog kännas bättre. hejs


Only dead fish follow the stream.

Med alltför lite sömn denna natt var jag vaken 4 timmar innan skolan börjar. Och eftersom jag och mamma har mycket att stå i idag, checkade vi av lite saker sådär 09.00 på morgonen, vilket gav biverkningen att jag har lite små kramp i ena skinkan. observera ena skinkan,inte röven!(Ni kunde ju fått för er nått annars....)
Skoldagen idag kommer väl bestå av cabare och städa ur skåpen,helt ok.


Nobody dies virgin,Life fucks us all.


corneliiaa.webblogg.se


A drop in the ocean

A drop in the ocean 
a change in the weather
i was praying that you and me might end up togheter
its like wishing for rain as i stand in the desert
but im holding you closer than most, cause you are my heaven.

Goddag.

Lördag

Vaknade upp idag efter 12 och kände mig riktigt dålig. En blandning av mycket allergi och förkylning och de gjorde att jag tog mig själv som en sjukling. Men ju mer klockan tickade kände jag mig kryare så jag och mamma drog till gimmen i åskvädret och hälsade på farmor,jonny och micke. jag hade klackskor och klänning på mig och kände att de passade utmärkt att ha i skogen!

Fotografen: corneliiaa.webblogg.se


Klassresan i Stockholm


Stuck in the moment with you

En fartfylld vecka har detta varit. Stockholm igår var riktigt bra! så jag bugar & bockar för alla mina kära vänner som jag fick dela denna glädje,rädsla,långvarighet,mysighet och kaoshet med. Alltså min klass och maserfolket.
idag har det också varit fullfulle,börja med en svettig och rolig stund på i.c.e-lasergame med profilgänget! Och nu ska jag alldeles snart till klas på middag,fika och en gratulationsfest med andra trevliga själar.


Last night in pictures


6/6-just like a summer day

Hejsan! Känns som det var ett tag sen nu. Men det har varit full rulle för min del.
Eftersom att jag inte vill att denna blogg ska bli som min förra tänker jag inte lägga in massa skit bilder, ursäkta ordvalet men med massa olika bilder hit och dit blir att så rörigt. Nej den här bloggen ska bli clean.


RSS 2.0