så tryck på snooze törneros

tvek om tiden räcker alltså..! fast nu drar jag ock köper kebabpizzzzzzza.


inga bilder till er mina kära

Har varit i Horndal denna helg. vädret har varit soft och har bara njutigt.
Nu har jag kommit hem och ska packa upp, sedan packa resväskan. sedan packa ennu en gång. För imorgon drar jag till horndal igen med min fina vän cornelia.
så nu är det fullrulle! skulle också bjuda på lite bilder, men dom bilderna är fast så jag får inte över dom på datorn. lång historia, ungefär 450st bilder lång historia.

2 steg från paradiset.

Det går inte! hur kan man vara så bra?!
Håkan Hellström ärligt.Kärlek till dig!.

Jag vet vilken dy hon varit i

Vi funderar på vad vi kan hitta på idag. inte det lättaste i den här staden!

Jag finns här♥

Bio

väntar in caroline sen åker vi och möter upp ellinor och louise. Det bli bio ikväll-Kronjuvelerna. som jag alltid trott är en komedi men som nu visa sig vara ett triangeldrama med mord och sånt.lite komiskt eftersom jag vanligtvis inte föredrar sånna filmer. Men den här rullen känns bra!
vi hörs sen.


Melissa Horn är tillbaka i mitt liv igen.

sagt det förut och säger det igen. Om Håkan Hellström är min kung är Melissa Horn min drottning.
musken är inte lika värd utan er!♥


Bilder göteborg-nattstad.+






Detta får räcka med bilder!har en massa fler och vi gjorde så mycket mer. Men det gå inte att förklara känslan med bilder och ord. smått omöjligt.Synd att det inte finns nått sätt att få den härliga känslan med sig hem till lilla Borlänge. Vi får helt enkelt åka dit igen tjejer!jag vill få känslan tillbaks.
Bilderna: baravaraellinor.blogg.se

Det vankas kalas


åh min webbcamis♥

bilder göteborg-Liseberg




....

eftersom det är rätt mycket bilder jag vill dela med mig med, så har jag bestämmt att dela upp de lite.
kommer mer såsmåning om.

Bilder göteborg-shopping & dagar på stan



HÄRLIGA GÖTEBORG

Nu är jag hemma igen.Det har varit några helt underbara dagar och jag saknar de verkligen redan. saknade det redan innan vi åkt där ifrån! vi hade tur med vädret och det var sol till&från nästan varje dag.
Ellinor och Louise, TACK VERKLIGEN TACK! Ni är mina pärlor och denna trip kommer jag aldrig glömma.(hihi)


im so excitet

Nu ska jag snart åka och köpa de sista till den 5h tågfärd till GÖTEBORG! åker som sagt dit med Louise och Ellinor och vi blir där till söndag. Shopping,havet,liseberg,party är väl några få punkter vi kommer hinna med.
HELT OK!!


Det kommer bli galenskaper


SAY WEHOO

Har varit med cornelia de här två dagarna och sov också över.Vi passade på att vara med varann så mycket som möjligt för nu dröjer det ett tag innan vi ses, eftersom jag åker iväg med Ellinor & Louise på en lite resa och hon åker till smögen.
Jag packar och packar! Fy vad underbart braaa det här kommer bliii! Och eftersom jag nyss läste på Ellinors blogg så håller vi det här lite hemligt ett tag till :-)


jag är alldeles för avundsjuk av mig.


Från de ena till de andra kan ni kika in på Corneliiaa.webblogg.se och titta på en härlig video.

Min helg i 3 enkla bilder.


Helgen

En lite komisk grej är att på nästan varenda blogg jag läst nyss har det stått om detta underbart kalla regniga väder, så jag väljer att inte skriva om de. Men kommer iallafall spendera min helg i horndal och när jag kommer hem kanske jag har lite mer motivation till bloggen och kanske har massa nya bilder. så häng kvar :-)
ha en bra helg.puss


i must say,this is very interesting...

ligger nerstoppad i sängen efter att ha varit och tittat på fotboll i regnet. nu är jag fryssen och ska se en film. hejs

Pink lady

Kik vann, rätt lätt såg de ut också. Stolt över louise är vad blir jag! Nu börja de plötsligt regna så jag myser ner mig i sängen och slår på en film, och vad passar inte bättre då än min underbara rosa dress:-)


Måndag


Ungefär såhär min dag ser ut, skönt,gott och mysigt klagar inte. senare ska jag iväg och titta på lite fotboll och hejja på Louise & co.

Denna får roa mig i natt


lilla lady


Boooring

hej.
vet inte vad jag ska skriva om en dag som denna, då inte mycket händer och jag typ bara ligger i solen. inge vidare intressant. inga vidare bilder har jag heller. ni får helt enkelt vänta lite. kommer snart igång igen:-)


some day


Sunny day.

klockan sattes på alarm imorse och jag,mamma & pappa körde iväg med bmw:n till insjön. där bjöds de av shopping och en solig fin dag. Vidare hem igen, blev det mcdonald's käk och en sväng till kupolen, i min ensamhet. men tur som jag hade träffa jag på Julia och de va trevligt. Nu ska jag bort och roa mig denna lördags kväll.
ha en bra kväll alla! 

Fredag.


Världens bästa låt för tillfället


min torsdagskväll

När det spontana inträffar och du börjar baka chokladbollar på kvällskvisten då upptäcker du hur underbart sommarlov egentligen är. så jag ska fan sluta upp med att ruttna och dö hädan efter. Nu sätter jag på en säker underbaart bra film med gott tilltugg. Punkt

dom kunde säga vad som helst till mig,dom kunde dra åt helvetet.


Håkan Hellström gjorde min dag idag. Annars ska jag väl gå och skicka ut inbjudningarna till min begravning.Men tanke på att jag ruttnar och dör här hemma.Booring.

old is the new New


Möte ikväll 00.00 check!!


man vet inte vad man har förens det är borta

Solen försvann bakom stora tjocka moln när jag väl kommit ut. så drog mig tillbaks hit och ska snart sätta på en film. Känns som det är de enda jag gör nuförtiden. Bilder från P&L kommer nog förmodligen nångång framöver.men här har ni en iaf. Satan i gatan va jag vill tillbaks.


sometimes it feels like it


Out in the sun


börjar återhämta mig nu. men en förfärlig hosta och en jobbig näsa sitter i än.  Ikväll skulle de va ett very important meeting, men det kanske blir flyttat, mer händer det inte idag.

like a seal

Helt dagvild är jag. men idag är det måndag har jag listat ut och dagen kommer väl se ut ungefär som igår: ligga i min älskade säng, fast dock är den inte så rolig för det ligger snorpapper och saker överallt men närmast intill mig har jag min Godispåse som jag nyss va och köpte.Jag har lock i öronen,täpt i näsan och idag är rösten värre än igår... min hals är också konstig så jag ligger här som en säl på ett ungefär.
Men allt är värt!!peace&love ♥♥

(Går inte att ladda upp bilder)

It's over.

åh hej!
då va Peace & Love veckan slut och jag sörjer verkligen!Det har varit ett par awssoomme days.
Fast ändå skönt att de är slut på ett vis för är jäkligt sliten!! Men nej sörjer mest...
Tänk att alla härliga människor och stämning försvinner, så va blir kvar i Borlänge? och jag menar killarna....?! behöver jag säga nå mer. buhu


RSS 2.0