cafe bärs stan

Är i Stockholm med och hos madde! Jag njuter varje sekund här på söder, love stockholm! Vi har iaf haft tacomys, stekpannejakt, varit på grönan och sedan sett The Script! Jääävlar va bra dom va, in love! Snart ska vi iaf dra och äta pizza sen dra ut på stan.


Lördags

Firade Elina på hennes 18-års dag! Jag höll mig lugn, hör och häpna men de andra däremot skötte sig rätt bra! de va en rolig kväll och hoppas Elinaaa hade det roligt och körde stenhårt på krogpremiären!

 


Midsommar

min midsommar spenderades i Horndal med familjen och släkten! Mysigt och trevligt

 


jag,fredda & ida

vad gjorde vi? länge sen men ska försöka sumera ihop de hänt de sensate dagarna. Jag, ida och fredda va ut i våra och träffade männiksor, spelade villeyboll o fotboll, vandrade, letade matställe mitt i natten, tro mig de va ett äventyr för sig. pratade hela natten osv.


ida

är med ida, vi ska dra ut på nå kul. lutar mot fotboll eller volleyboll! Var tidigare och firade lite midsommar med morfar sen va jag på kupolen med rebecka. Härligt att det händer nått för en gångskull liksom!


Lovely

När man inser att det är i en karusell mitt i natten förstår man hur härlig bilden är! Personen brevid mig går inom ett annonymt namn, eller vänta är det en person ens? haha ;-)
 

Söndag

Drog ihop några trevliga människor bara sådär, gjorde upp en eld,grillade korv och marscmellows och myste fram till sent inpå natten. sånt där som förgyllar vardagen lite


en såndär dag då man längtar lite för mycket


solsolsolbadbadbad

 
 
 
 

Saknar planen

Säsong har nyss slutat och i can't wait att få sätta igång och börja tävla igen. Detta kommer bli en lidsam sommar känner jag.

Onsdag

Tog mig en lång vända i springskorna idag, riktigt riktigt skönt. Kom till älven där jag skulle ta mig en rubda också tänkte jag, haha kom halvvägs sen blev jag ovän med en and, han släppte förbi alla utom mig! till slut vände jag och sprabg tillbaks.


lev

Leeedig tills fredag då vi bara ska dit och ta sommalov, men ge oss de nu bara! känns konstigt bara!så inatt för en gångsskull på länge ska jag ta igen min sömn!


2dagars

Spenderat dagarna med madde och cicci. Madde och jag är grymt teamwork i köket vilket gjort att vi befunnits oss där mestadels! vi gjorde (mest madde) gjorde oss en lyxmiddag på måndagen, alla borde fan hänga med oss. Ni kommer bara vilja äta!
Sen har vi bara varit, jag madde och cicci.


Lördagen

fick lite sällis på kvällskvisten av några härliga typer! Trevligt minst sagt!


Surprise

Överraskade linn med först lite mys i en park där linn fick shota på sen drog vi på henne en ögonbindel och tog henne vidare på fest! trevlig gårdag

https://cdn3.cdnme.se/2741735/7-3/pic_51b46a59e087c34648b24486.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2741735/7-3/pic_51b46a5bddf2b30eb3bd802a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2741735/7-3/pic_51b46a5ee087c3466b28895f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2741735/7-3/pic_51b46a679606ee4a56a1f586.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2741735/7-3/pic_51b46a67e087c34799cf5104.jpg" class="image">


Bröllop

Torsdagen bjöd på bröllop, hur roligt som helst! det var min bästa väns mamma som gifte om sig. Det var ett litet gårdabröllop men jätte fint! och hur mycket god mat som helst!!!


Onsdagsdagen

Var med alice,linn och ida mest hela dagen. vi gjorde lite allt möjligt, tog en fika till att spela fotboll och allt därimellan va bara suddigt.


TisdG

Blev ett litet äventyr till hjultorget sedan till Leksand med mig bakom ratten! Vid hjultorget blev det och strosa runt lite å äte körv! sedan vidsre till våra släktingar ich favvoungar i leksand! Bjöds på fika och lek. Både jag och hannapanna rockade med gitarren och kajsa stod för det fina porträttet på mig.Sötaaa


BÄST

hon kom tillslut, helt stört att se henne,att hon va här.Vi blev och prata i tusen år iaf, mitt hjärtegull o jag


Happyday

ska få träffa min Linn idag!!!! förstår ni lyckjävlen eller??!!!! hon har varit borta i 1år, 1år, inte riktigt förstått hur jag klarat mig! just nu bara väntar,väntar och väntar jag medans hon är och tar igen tid med familjen hennes. SKYNDA PÅ FÖFAN haha


VI SKA TILL MAGALUF


lörsdagskvällen

avslutning med badmintonfolket, lika kul som vanligt. däremot blev det inte som vanlighetensskull mängder med bilder..


Torsdagskvällen

Drog ut till dammsjön med härligaste människorna, grillade,badade och hade det underbart mysigt.


RSS 2.0